paola121214
Fanka BB :)
Trzymaj się i odpoczywajNiestety nie mam możliwości - muszę czekać do środy bo wtedy mam USG. Wzięłam dodatkowy progesteron, nospe i leżę, tylko tyle mogę zrobić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się i odpoczywajNiestety nie mam możliwości - muszę czekać do środy bo wtedy mam USG. Wzięłam dodatkowy progesteron, nospe i leżę, tylko tyle mogę zrobić.
superDziewczyny ja po pierwszym usg
5 tydzień 5 dzień, pęcherzyk z zarodkiem i malutkie rozwijające się serduszko
Za tydzień kolejna wizyta żeby zobaczyć jak się serduszko rozwinęło i założenie karty ciąży
Oo superDziewczyny ja po pierwszym usg
Za tydzień kolejna wizyta żeby zobaczyć jak się serduszko rozwinęło i założenie karty ciąży
Oj wierze te czekanie jest najgorsze a jaki stres jak trzeba było się położyć do USG to już wogolesuper
wlasnie myslalam o tobie, ciesze sie że jest oki ja odliczam godzny do mojego USG i zaraz chyba jajako zniose
dzisiaj beta 24tys (6+1)
Tak już mi ulżyło teraz tylko czekać tydzień na rozwój serduszka i myślę że będzie superOo superto już jesteś spokojniejsza
ja dopiero idę 29 kwietnia
![]()
No pewnie , tydzień szybko zleciTak już mi ulżyło teraz tylko czekać tydzień na rozwój serduszka i myślę że będzie super
Szybko Ci zleci, chociaż wiem że dla Ciebie to będzie wieczność hehe a który wtedy będziesz miała tydzień ?
Super też myśle że już będzieNo pewnie , tydzień szybko zleci
U mnie będzie równy 6 tydzieńliczę na to że będzie serduszko , w pierwszej ciąży też byłam w równym 6 tygodniu i już było
![]()
Ojej jak słodkoDziewczyny ja po pierwszym usg![]()
A który będziesz miała tydzień?Ojej jak słodkoJa idę 29.04 i liczę że chociaż pęcherzyk będzie
![]()