reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
To widzę, że nie tylko mi udało się zajść w ciążę zaraz po zakończeniu kp 🙂
miałam tak w drugiej i trzeciej ciszy. Obie były planowane , staraliśmy się przy kp, a zaszłam dopiero gdy odstawiłam, raz w piereszym , a raz w drugim cyklu po. Na ten moment karmie małego kilka razy w dzień i kilka w nocy, a tu zaskoczenie. Nie wiem co będzie dalej z tym karmieniem. Nie chciałabym przerywać, skoro organizm sobie poradził z taką sytuacja i jest ciąża to może i z karmieniem sobie poradzi. Przynajmniej póki co. On teraz i tak już na bardzo krótko łapie pierś jakby mu coś nie pasowało. Może się sam odstawi.

Losowa ginekolog u której byłam na kontroli powiedziała mi, że często szybko się udaje po zakończeniu karmienia ze względu na ten spadek prolaktyny. Nie potwierdzone info :p
Akurat u mnie to duża niespodzianka, bo o pierwsze dziecię staraliśmy się trzy lata i udało się dopiero po drugiej inseminacji i batali leków. Teraz też się szykowałam mentalnie na kolejną walkę 😅

Ja planuję nie pić kawy w ciąży , dziś czekając na wyniki z krwi wypiliśmy z mężem ostatnią kawę wspólną w tym roku. Liczę że do końca grudnia nie będę pić 😁

Hej dziewczyny! 🙋🏼‍♀️ chciałabym dołączyć chociaż okrutnie się boję. Dzisiaj rano zrobiłam test i pojawiła się kreska, poleciałam zrobić betę i potwierdziła ciążę ❤️ boje się ponieważ to moja 5 ciąża a mam nadzieję że drugie dziecko 🙏 termin mam jak @MamaR na 28.12 🤞 w piątek polecę sprawdzić przyrost. Dzisiaj strasznie boli mnie podbrzusze jak na okres…

Hej dziewczyny! 🙋🏼‍♀️ chciałabym dołączyć chociaż okrutnie się boję. Dzisiaj rano zrobiłam test i pojawiła się kreska, poleciałam zrobić betę i potwierdziła ciążę ❤️ boje się ponieważ to moja 5 ciąża a mam nadzieję że drugie dziecko 🙏 termin mam jak @MamaR na 28.12 🤞 w piątek polecę sprawdzić przyrost. Dzisiaj strasznie boli mnie podbrzusze jak na okres…
Trzymam mocno kciuki byśmy obie dotrwały do końca grudnia 😍 Też idę zrobić przyrost w piątek 🤞

reklama
Do góry