reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Czesc dziewczyny , nieśmiało dołączam gdyż dziś zobaczyłam delikatna drugą kreskę, a beta HCG wykazała wartość 6.1 😁 W piątek zrobię przyrost. To wyczekiwana ciąża , udało się w 7 cyklu starań. W domu mam już trójkę dzieci, dziewczynkę i dwóch chłopców 😅 Z objawów to ból piersi od kilku dni i zrobiły się znów pełne , ciągnięcie w brzuchu i od rana męczy mnie zgaga. W lutym skończyłam karmić piersią więc widzę że wróciły do stanu jak były pełne :-) Wstępnie termin sobie wyliczyłam na 28.12 🎅

Czesc dziewczyny , nieśmiało dołączam gdyż dziś zobaczyłam delikatna drugą kreskę, a beta HCG wykazała wartość 6.1 😁 W piątek zrobię przyrost. To wyczekiwana ciąża , udało się w 7 cyklu starań. W domu mam już trójkę dzieci, dziewczynkę i dwóch chłopców 😅 Z objawów to ból piersi od kilku dni i zrobiły się znów pełne , ciągnięcie w brzuchu i od rana męczy mnie zgaga. W lutym skończyłam karmić piersią więc widzę że wróciły do stanu jak były pełne :-) Wstępnie termin sobie wyliczyłam na 28.12 🎅
Witamy ☺️ ja też w lutym skończyłam karmić i jeszcze na dobre nie zdążyłam się pożegnałam z stanikami do karmienia 🤣 na pokładzie synek 15 miesięcy ☺️

Macie już jakieś dzieciaczki w domu ? Czy może zostajecie Mamusiami ? Martwicie się jak sobie poradzicie?
Ja mam w domu czterech synów i powiem Wam o ile przy czwartym byłam przerażona to teraz odczuwam jakiś totalny spokój.. choć w życiu nie zdecydowałabym się na kolejne dziecko. Aż dziwnie mi z tym uczuciem . Może jeszcze to się zmieni , ale oby trwało jak najdłużej. Jeszcze mam jakąś pewność, że będzie piąty syn ;D
Ja mam synka, w weekend skończył roczek 😊 jest mały czort wymagający, trochę boję się jak to będzie z dwójką bo jesteśmy z mężem zdani na siebie - rodzice mieszkają daleko.. Na szczęście mąż jest bardzo zaangażowanym tatusiem i zawsze mogę na niego liczyć, więc jakoś damy radę 🥰

Witamy ☺️ ja też w lutym skończyłam karmić i jeszcze na dobre nie zdążyłam się pożegnałam z stanikami do karmienia 🤣 na pokładzie synek 15 miesięcy ☺️
Ja dopiero teraz sobie uświadomiłam że wypadało by wrócić do zwykłych staników bo nadal noszę te do karmienia 🤣 Mój młody niedawno dwa latka skończył 😆

reklama
Do góry