Artemida90
Fanka BB :)
to Ci wpisze jak lekarz policzynie wiem , bo okres różnie miałam przed porodami , ale liczę, że jakoś 20.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to Ci wpisze jak lekarz policzynie wiem , bo okres różnie miałam przed porodami , ale liczę, że jakoś 20.12
a my znów się spotykamyHej. Pozwolę też się tutaj rozgościć
Bhcg 4.04. 92
7.04. 577
9.04. 1468
Termin z OM 1.12., ale sądzę, że owulację miałam później, więc zobaczymy jaki termin ginekolog mi wyznaczy. Wizytę mam 22.04.
Bardzo się cieszę, że dałączyłaś do naszego gronaa my znów się spotykamy![]()
Gratulacje i witamy na grupieHej dziewczyny, można dołączyć nieśmiało? Nieśmiało, bo do tej pory chyba to do mnie nie dociera. Karmie piersią swojego prawie 15-miesieczniaka , 8 marca miałam swój pierwszy okres po porodzie , a 14kwietnia gdy nie przychodził kolejny zobaczyłam 2 kreski na teście ciążowym. Wczorajsza beta 858, jutro będę powtarzać by się upewnić czy prawidłowo rośnie.
Moim zdaniem bez sensu,ale jak Cię to uspokoi to zrób .Poradźcie mi, czy jak robiłam betę 8 i 10 kwietnia, a wizytę mam 24.04 to powinnam jeszcze sobie zrobić przed wizytą czy to całkowicie bez sensu? Tamte miałam 55 i 166![]()