reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
ja dzisiaj zasypiam na stojąco rano jak jechałam samochodem i stałam w korkach to myslalam że wjade w tylek auta przede mna
Padam na twarz ciagle bym spała
Ale jutro USG i badania krwi wiec wszystko sie wyjasni

Hej dziewczyny, można dołączyć nieśmiało? Nieśmiało, bo do tej pory chyba to do mnie nie dociera. Karmie piersią swojego prawie 15-miesieczniaka , 8 marca miałam swój pierwszy okres po porodzie , a 14kwietnia gdy nie przychodził kolejny zobaczyłam 2 kreski na teście ciążowym. Wczorajsza beta 858, jutro będę powtarzać by się upewnić czy prawidłowo rośnie.
Gratulacje i witamy na grupie 🥰

Ja za wcześnie pochwaliłam, że nie mam mdłości 😅 Wczoraj się zaczęły, ale dzisiaj to masakra 🙈 a mam dzisiaj wycieczkę z pierworodnym do lekarza, który nie cierpi samochodu i nie da się nikomu obcemu dotknąć, więc będzie ciekawie 🤣

Poradźcie mi, czy jak robiłam betę 8 i 10 kwietnia, a wizytę mam 24.04 to powinnam jeszcze sobie zrobić przed wizytą czy to całkowicie bez sensu? Tamte miałam 55 i 166 8-)

reklama
Poradźcie mi, czy jak robiłam betę 8 i 10 kwietnia, a wizytę mam 24.04 to powinnam jeszcze sobie zrobić przed wizytą czy to całkowicie bez sensu? Tamte miałam 55 i 166 8-)
Moim zdaniem bez sensu,ale jak Cię to uspokoi to zrób .
Ja badałam 2 razy miałam już 1 uzg .wszystko odpowiada z terminu miesiaczki .
22 mam następna wizytę to będzie 7tyg i 2 dni .i nie badam przed wizytą

Do góry