reklama
Hej Ja mam termin 27 grudzień, jestem obecnie w 15 tyg, jest nas widzę tutaj dosyć sporo. Bardzo się cieszę, ze będę mogła brać czynny udział w dyskusji, do tej pory zaglądałam tutaj jedynie czytając Za zdrówko mojego jak i waszych maluszków trzymam mocno kciuki
dominikana26
Fanka BB :)
Hej, ja mam termin na 28.12, wiec bardzo podobnie [emoji846] znasz już płeć?Hej [emoji3526] Ja mam termin 27 grudzień, jestem obecnie w 15 tyg, jest nas widzę tutaj dosyć sporo. Bardzo się cieszę, ze będę mogła brać czynny udział w dyskusji, do tej pory zaglądałam tutaj jedynie czytając [emoji3526] Za zdrówko mojego jak i waszych maluszków trzymam mocno kciuki [emoji3531]
Hej, ja mam termin na 28.12, wiec bardzo podobnieznasz już płeć
U mnie na 80% chłopak Mam za 4 tygodnie wizytę więc pewnie już będzie na 100% wiadomo. A ty?Hej, ja mam termin na 28.12, wiec bardzo podobnie [emoji846] znasz już płeć?
dominikana26
U mnie też chłopak [emoji846]U mnie na 80% chłopak [emoji3526][emoji3526] Mam za 4 tygodnie wizytę więc pewnie już będzie na 100% wiadomo. A ty?
dominikana26
Zaczęłyście już kompletować wyprawkę? Bo ja jeszcze kompletnie nic nie mam
Ja 17 grudnia 3 tyg temu lekarz powoedzial mi że na 95% chłopiec. A w tym tygodniu stwierdził że on jeszcze nie widzi ze to wcześnie, może tak był ułożony... wiec ide we wtorek gdzie indziej na usg też z wyprawki jeszcze nic nie mam.Zaczęłyście już kompletować wyprawkę? Bo ja jeszcze kompletnie nic nie mam
Paradoksalna
Ma pare rzeczy już mam, pare pieluch muślinowego i bambusowych do odbijania czy do karmienia, jedno body kopertowe, śpiworek do spania, misia szumiącego, kapsułki i płyn do płukania jelp i narazie tyle, jak poznam płeć (mam nadzieje, ze za tydzień) tonowanie kupię już Włochy i bodziaki tak po 5 tego i tego w rozmiarze 56 i 62, resztę dokupie po porodzie, w sierpniu kupimy łóżeczko i komodę, we wrześniu pewnie wózek, w między czasie różne kosmetyki, laktator, butelki, takie niby nic ale potrzebne rzeczyZaczęłyście już kompletować wyprawkę? Bo ja jeszcze kompletnie nic nie mam
Emmiliaa
ja mam dwu letnia córkę wiec po niej mam większość wyprawki. Ale zaczynam powoli dokupować to czego potrzebuje jeszcze. Mam w planie maksymalnie do końca września już wszystko mieć bo napewno później nie będzie mi się chciało łazić po sklepach. I tez niewiem czy będę w stanie.Zaczęłyście już kompletować wyprawkę? Bo ja jeszcze kompletnie nic nie mam
reklama
Ja kupuje powoli ciuszki, z pozostałych rzeczy nie mam kompletnie nic jeszcze Wyczekuje pierwszych ruchów Małego miałyście już czy czekacie ? Bo to moja pierwsza ciąża i podobno w pierwszych te ruchy czuje się jednak trochę później.ja mam dwu letnia córkę wiec po niej mam większość wyprawki. Ale zaczynam powoli dokupować to czego potrzebuje jeszcze. Mam w planie maksymalnie do końca września już wszystko mieć bo napewno później nie będzie mi się chciało łazić po sklepach. I tez niewiem czy będę w stanie.
Podziel się: