reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Ja dopiero w poniedziałek mam wizytę, mam przyjść ze swiezymi wynikami. Jutro jeszcze zrobię przyrost bety i tsh i w poniedziałek już samo tsh z rana na świeżo. A na 16 będzie wizyta.
Oki to daj znać jak tam . Zastanawiam się czy tsh w ciąży również może skakać czy raczej przez jakiś czas utrzymuje jeden poziom .

reklama
A ja wlasnie robie sie szybko glodna i normalnie mi burczy w brzuchu. A jak cos zjem to od razu jestem pelna i mi strasznie niedobrze.
W ogóle mdli mnie często. Z synem w ciąży tak nie mialam 🙈

Ja też wiecznie głodna i to znienacka od razu mnie chwyta taki głód, że nie da się wytrzymać 🤣 Na szczęście nie miałam jeszcze w ogóle mdłości, ale czekam na ten wspaniały moment...

Dziewczyny, ale wam zazdroszczę apetytu! Ja maka uwielbiam, ale na chwile obecna na mysl o moich ulubionych potrawach mnie cofa.. żyje tylko o chlebie i jogurtach, a nawet po nich czasami🤢🤮

reklama
Do góry