reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Tak oczywiście że dobrze że robią badania ale czemu nie po kolei tylko w takich odstępach..Ważne że w domu jestem i jutro już po wszystkim będzie .. Mała będzie z nami..jak dobrze pójdzie to w sobotę wychodzimy do domu :D:D

Kasia trzymam kciuki jak tylko dojdziesz do siebie to daj znać jak poszło :) Powodzenia

reklama
Nie. Ja nie rodzę jeszcze [emoji16]
Kasia dziś urodziła przez CC w 38,mała duża i zdrowa. PaniAg też ma się dobrze.
Mnie za to złapał skurcz dziś taki jak pakowałam naczynia do zmywarki,że zbiłam talerz od kompletu oczywiście [emoji35]
Skurcz zaczął się od brzucha i szedł aż do pachwiny. Ale tylko jeden taki mocny. Reszta to normalne ból brzucha jak na okres i twardenienia. I oczywiście wtem lewej pachwinie napierdala,że aż się tak wyrażę i to zawsze najmocniej wieczorem!!
A dziś mam wkurwa cały dzień!
Dzieciary tak mi na nerwy dziś dzialają, że szok!
Wyjdę chyba z siebie i stanę obok [emoji36]

reklama
Ja mam termin na początek stycznia niby ale torba nie spakowana. Po niedzieli może się wezmę. Rzeczy w szafie na jednym miejscu te co do torby,więc jest ok [emoji6]

Do góry