reklama
Mnie strasznie bolą pachwiny i żebra od kopniaków...
Ja to najbardziej się boję porodu bo chyba raczej naturalnie a to mój pierwszy dzieciaczek. Nie wiem co się ze mną dzieje ale wczoraj bez powodu płakałam nawet mąż nie wiedział co zrobić żeby mi humor poprawić... Nie wiem czy to nerwy czy hormony
Ja to najbardziej się boję porodu bo chyba raczej naturalnie a to mój pierwszy dzieciaczek. Nie wiem co się ze mną dzieje ale wczoraj bez powodu płakałam nawet mąż nie wiedział co zrobić żeby mi humor poprawić... Nie wiem czy to nerwy czy hormony
PaniAg
Fanka BB :)
U mnie noc za krótka na sen. Bobjak sie wyspać kiedy sie zasnelo o polnocy a o 6
,, mamo mamo". I mimo lezenia jeszcze godzinę to juz bylo bez spania.
Caly weekend mialam z nastrojem śmiech i placz. Dzis nerw na sloik z ogorkami który prawie wybuchl a otworzyć sie nie chcial. Ale sytuacja opanowana.
Dziś ogolnie nie jest zle z bolami, napinaniami no ale super tez nie jest.
Ja sie z kolei boje ze bede musiala blagac o tą cc nr 2 a wszelkie zalatwiania to juz dla mnie nerwy. Eh.
,, mamo mamo". I mimo lezenia jeszcze godzinę to juz bylo bez spania.
Caly weekend mialam z nastrojem śmiech i placz. Dzis nerw na sloik z ogorkami który prawie wybuchl a otworzyć sie nie chcial. Ale sytuacja opanowana.
Dziś ogolnie nie jest zle z bolami, napinaniami no ale super tez nie jest.
Ja sie z kolei boje ze bede musiala blagac o tą cc nr 2 a wszelkie zalatwiania to juz dla mnie nerwy. Eh.
anielka1
Jest stresik, jest. Powodzenia moja droga. W którym ty tygodniu jesteś?U mnie dzisiejsza noc w miarę dobrze aż dziwne że tylko 2 razy się budziłam. Zawsze to po 5 razy się budzę I do tego usunąć nie mogę. Pytanie do dziewczyn co będą miały w kurtce cc.. Stresik jest?? Ja się bardzo stresuję bo nie wiem jak to będzie... Za mną 2 porody naturalne a tu nagle cesarka i obawy jak to będzie po cc... A cc już w piątek
G
gość 94049
Gość
No i tak zasnelam przy dzieciach... M druga noc spał w "salonie", dzięki temu On lepiej śpi i ja też, bo starszy wtedy idzie do niego. Z premedytacją poprosiłam, by nie składał kanapy. Chłopaki oglądali bajki, a ja drzemalam, Oni pilnowali mnie a ja ich. Starszy obudził mnie, gdy zglodnial i poprosił o drugie śniadanie. Masakra, że taka jestem śpiąca...
Do szpitala idę w niedzielę, a w pn cc. Czy się boję? Pewnie, że tak, to moja trzecia. Cały czas po cichu liczę, że samo się zacznie choć raz. Mam też szansę na poród sn, ale tylko do poniedziałku...
Do szpitala idę w niedzielę, a w pn cc. Czy się boję? Pewnie, że tak, to moja trzecia. Cały czas po cichu liczę, że samo się zacznie choć raz. Mam też szansę na poród sn, ale tylko do poniedziałku...
PaniAg
Tak, calutki weekend co krok to chdc siku. Do tego mam okropne pragnienie. Pije i pije i zaczynam sie ograniczać bo nie mam umiaru a pęcherz ma swoje granice. Ktos tak ma nie majac cukrzycy?A czy Wasze maluchy też się tak wiercą, że zmuszają Was do częstszych wizyt w toalecie?
Kasia1296
Aktywna w BB
38+1 i w piątek rano cc. Ciekawa jestem ile moja mała już waży . W 37+0 ważyła 3933 więc 4500 będzie jak nic . Stresik z dnia na dzień coraz mocniejszyJest stresik, jest. Powodzenia moja droga. W którym ty tygodniu jesteś?
reklama
Ja też tak mam, piję jak słoń. A efektem jest to, że niedługo zacznę spać w łazienceTak, calutki weekend co krok to chdc siku. Do tego mam okropne pragnienie. Pije i pije i zaczynam sie ograniczać bo nie mam umiaru a pęcherz ma swoje granice. Ktos tak ma nie majac cukrzycy?