reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Jeśli da się wszystko uprać, a podejrzewam ze tak to nie widzę problemu w używanym wózku. Tak jak piszesz będzie na krótko, skoro zamierzasz kupić inną spacerówkę. Zawsze możesz zawieźć do czyszczenia. Wiem, że piorą też wózki tam gdzie auta piorą.
A rodzice podchodzą do tego starą metodą. Nie ważne jaki byle miał 4 koła ;) jak to się mówi, a ty masz upatrzony i wymarzony. Wiec chyba w tym temacie się niestety nie dogadacie. Ja również kupiłabym używany, ale ten co mi się podoba :).

Ja szukam Cybex Priam. Sama spacerówka mnie interesuje. Do tego kupię nosidło cybexa.
On jest wyprany, gotowy do użytku, także tym lepiej. Cybex jest super, mogłam odkupić.. uwaga.. za 5 tyś. (także podziękowałam :D) ale podoba mi się na maxa :D Co do rodziców i tak zrezygnowałam z tego który podobał mi się najbardziej tj. anex cross czarny, bo wg. nich wygląda jak trumna :D

reklama
Przeziębiłam się dosyć mocno, boli mnie klatka piersiowa i jak trochę zaczynam kaszleć zwłaszcza przy inhalacji to boli mnie brzuch i mu o tym powiedziałam to usłyszałam : widzisz masz za swoje teraz cierp, a jak coś się małej stanie to Twoja wina.
Albo słyszę : czy to w ogóle moje dziecko? Pewnie się puscilas tylko ciekawe z którym...
bądź : to wypierdalaj z tego mieszkania, najwyżej będę Ci płacił alimenty ale najpierw zrobie badania czy to aby moje...
Bądź że jestem dziwką , że na nic nie zasługuje itd... :(
bardzo przykre.... Dziewczyno uciekaj od niego jak najszybciej! :(

A mi sie podoba Baby Jogger City Primer ale używanego nie znalazłam a 3tysiace nie dam na wózek. Fajny jest tez City Elite i to mój faworyt póki co choć te trzy koła mi średnio pasują. Ciężko się zdecydować na coś

Dziewczynki, a ilu z Was nie potwierdziła się płeć z prenatalnych?
Chciałam wiedzieć czy jestem tu wyjątkiem czy zdarza się to częściej...?

Ja nie byłam przekonana do trzech kół, a jeździ się rewelacyjnie :)
Potwierdzam. Miałam na trzech kołach i można go było swobodnie jedną ręką prowadzić. Z tym, że bardziej wywrotny na pewno,ale ja trochę przesadzałam z zakupami i jak szłam do sklepu po przysłowiowy chleb to kończyło się na kilku siatkach z zakupami i wieszaniem na poręczy. Ale wtedy pilnowałam żeby się niec nie stało.

@lucalew widzialam tez od 0-13 kg te foteliki z wozka, oczywiscie takie lepsze ,wiec chyba nawet calkiem dlugo mozna pouzywac, a piszesz ze zaraz sie kupuje spacerowke ale przeciez 3w1 ma spacerowke no juz glupia jestem na maxa z tymi wozkami chyba:D

@lucalew widzialam tez od 0-13 kg te foteliki z wozka, oczywiscie takie lepsze ,wiec chyba nawet calkiem dlugo mozna pouzywac, a piszesz ze zaraz sie kupuje spacerowke ale przeciez 3w1 ma spacerowke no juz glupia jestem na maxa z tymi wozkami chyba:D
Pewnie chodziło o to, że kupuje się inna spacerówke niż z zestawu 3w1 bo jest dużo lżejsza i łatwiej się ją wnosi, znosi, składa :) te w zestawach 3w1 zazwyczaj mają ciężkie stelaże.

Ok ale ja moge zostawiac na klatce na dole wozek bo mam monitoring wiec nie przeszkadza mi ze ciężki: ) i tak mieszkam na parterze a mamy auto w kombi wiec tez z wozeniem nie ma problemu, oczywiscie nie wiem jak wyjdzie w praniu ale moze uda sie kupic taki 3w1 ktory mi jednak posluzy i za spacerowke:)

reklama
Do góry