reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja też będę kupować Anex Sport, ostatnio byliśmy w hurtowni dziecięcej I z 30 różnych modeli ten według nas najładniejszy i miękki, super ma amortyzację. Odkupie od znajomej lub poszukam na Ola lub grupach. Kupię 2 w 1 i do tego upatrzylismy fotelik Cybex Aton 5 z bazą lub Maxi Cosi.

reklama
Ehh coraz bardziej wydaje mi się, że będę sama wychowywała córkę. Mam dość mojego faceta. I tego, że w jego oczach jestem tą najgorszą.. wiele przykrych słów padło z jego ust.. a ja już nie mam siły... :(
Obudzi sie z ręką w nocniku zobaczysz. Narazie cwaniakuje bo jak kazdy facet mysli ze nie odejdziesz tym bardziej w ciąży
Dziewczyny kupujecie wózki nowe czy używane? Chcę kupić wózek który nowy kosztuje ok. 3 tysięcy, używany w dobrym stanie można kupić za około 1200-1300 jest to 3w1 więc wiadomo że nie posłuży nam zbyt długo, pewnie najdalej na lato będę musiała zmienić na lekką spacerówke i wydaje mi się że nie opłaca mi się na tak krótki okres kupować nowego, rodzina z kolei uważa, że lepiej kupić nowy i tańszy (w okolicach 1500zl) niż używany z tej akurat firmy z której chce. Średnio widzi mi się kupować wózek który mi się nie podoba. Co sądzicie?
Ja mam używany w idealnym stanie, taki jak chciałam
Fotelika uzywa sie juz jak dziecko wychodzi ze szpitala to pani od noworodkow ubiera dziecko do wyjscia, wklada do fotelika i dopiero mozna z dzieckiem isc :) chyba na kazdym foteliku jest napisane 0-9 kg badz 0-12 miesiecy i montuje sie go tylem do kierunku jazdy w samochodzie.
Pierwszy raz slysze ze to ktos ubiera dzidzie do wyjscia ze szpitala[emoji33][emoji33][emoji33] seeeeriooo

A u mnie spokój. Mężu sie zrehabilitowal. Zabrał mnie na obiad, lody i basen. Zrozumiał ze ma trzymać jezyk za zębami a nie gadac tylko po to zeby mnie zdenerwowac.

@Sabi uwazaj bo Ci dziecko zabiorą bo juz Je ugotowałas[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja tez poluje na adamex luciano :) ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie :)
@MamaXTrzy a dzis gotowalam dziecko drugi raz :rofl:
To Ty juz pod patologie podchodzisz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] normalnie kajdany i do pierdla [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] te glupie zazdrosne babska sa okropne!!!! Zazdroszcza Ci tylka[emoji8][emoji7]
Ja tez siedze na basenie i kogo znajonego bysmy nie spotkali to sie dziwia ze ja plywam w ciąży[emoji23][emoji23] ale tak pozytywnie chociaż

Ja nie wiem jak Wy w tym słońcu wytrzymujecie;) Ja dziś max 5 minut na balkonie. Ale to i przed ciążą nie przepadałam za takim gorącem. Czekam na 20 stopni :D

To Ty juz pod patologie podchodzisz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] normalnie kajdany i do pierdla [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] te glupie zazdrosne babska sa okropne!!!! Zazdroszcza Ci tylka[emoji8][emoji7]
Ja tez siedze na basenie i kogo znajonego bysmy nie spotkali to sie dziwia ze ja plywam w ciąży[emoji23][emoji23] ale tak pozytywnie chociaż
No tak, pływać tez nie mozna :D lezec na kanapie tylko mozna :p
Ja korzystam, bo czuje sie lepiej jak przed ciąża, zero slabosci czy innych dolegliwosci. Nie wiem ile ten stan potrwa :D
Dzis cora na basenie wypaplala kolezance, ze bedzie miala siostre..po minucie mamuska od tej dziewczynki pisze do mnie, ze gratuluje i ktory tydzien, ja ze 5 mies, to nie wierzyla :D widzialysmy sie ostatnio i nic nie zauwazyla :D
Na basenie faceci sie gapia...ja chce brzusio! :errr:

No tak, pływać tez nie mozna :D lezec na kanapie tylko mozna [emoji14]
Ja korzystam, bo czuje sie lepiej jak przed ciąża, zero slabosci czy innych dolegliwosci. Nie wiem ile ten stan potrwa :D
Dzis cora na basenie wypaplala kolezance, ze bedzie miala siostre..po minucie mamuska od tej dziewczynki pisze do mnie, ze gratuluje i ktory tydzien, ja ze 5 mies, to nie wierzyla :D widzialysmy sie ostatnio i nic nie zauwazyla :D
Na basenie faceci sie gapia...ja chce brzusio! :errr:
Ja do momentu omdlen mogłam siedzieć na ogrodzie ile fabryka dała :D mały urodzi się mulatem jak nic :D
Ale teraz troszkę ciężej, więc wolę unikać slonka :)

Za to zjadłam już polskie kfc, był też kebab na talerzu, dzisiaj będzie jeszcze jakieś dobre piwko wieczorem oczywiście 0% :)
No i pizza Giuseppe <3

A jutro shopping od rana bo oczywiście niedziela nie handlowa jest więc się w nos pocałuje a nie załatwię cokolwiek :/

Aaa i dzisiaj zaczęliśmy 22tc <3

reklama
Do góry