I tak to jest, zajść wielka sztuka, a potem tylko nerwy od wizyty do wizyty.
[emoji1] Trafiłaś w sedno
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Słonik1982
Zaciekawiona BB
Ja narazie żadnych badań nie robiłam,lekarka powiedziała że wszystko ustalimy na wizycie, która mam 16 kwietnia.. Dziewczyny ile macie lat?? Bo ja mam 36 i jedna z mam też ma tyle co ja jak dobrze pamietam
Ja mam 34 lataDziewczyny ile macie lat??
Sloniku ja ten sam rocznikJa narazie żadnych badań nie robiłam,lekarka powiedziała że wszystko ustalimy na wizycie, która mam 16 kwietnia.. Dziewczyny ile macie lat?? Bo ja mam 36 i jedna z mam też ma tyle co ja jak dobrze pamietam
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsza ciąża. We wtorek ide do gina ale w pon jeszcze skocze na bete, bo martwie się....licząc od owulacji to dopiero jakis 3 tydzien. Wczoraj bylam na becie pierwszy raz. Stresuje sie...troszkę mnie mój gin zniechecil po ostatniej wizycieDaj znać, co ci powiedziała.
Tez się chyba jednak przejdę, dla spokoju....
To jest nas więcej bez objawów Trochę się uspokoiłam
Pierwsza ciąża u ciebie? Ja miałam takie objawy z synem, ale nie pamietam kiedy się zaczęły.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
urs
Fanka BB :)
Ja narazie żadnych badań nie robiłam,lekarka powiedziała że wszystko ustalimy na wizycie, która mam 16 kwietnia.. Dziewczyny ile macie lat?? Bo ja mam 36 i jedna z mam też ma tyle co ja jak dobrze pamietam
Ja 33 i to moja pierwsza ciaza [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Juz prawie 28Ja mam 34 lata
EklerkaDaria
37 w czerwcuJa narazie żadnych badań nie robiłam,lekarka powiedziała że wszystko ustalimy na wizycie, która mam 16 kwietnia.. Dziewczyny ile macie lat?? Bo ja mam 36 i jedna z mam też ma tyle co ja jak dobrze pamietam
reklama
EklerkaDaria
Spokojnie! Wszystko będzie dobrze! Tak być musi i tylko tak trzeba sobie powtarzać! Trzymam kciuki za wysoki wynik i piękny przyrost!Pierwsza ciąża. We wtorek ide do gina ale w pon jeszcze skocze na bete, bo martwie się....licząc od owulacji to dopiero jakis 3 tydzien. Wczoraj bylam na becie pierwszy raz. Stresuje sie...troszkę mnie mój gin zniechecil po ostatniej wizycie