reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny,

Ja pije jedna filizanke kawy dziennie, ale staram sie wymieniac ja na bezkofeinowa co jakis czas. Plus ograniczylam znacznie herbate.

Ja mam dylemat z rybami - w kazdym opracowaniu jest napisane co innego, mozna oszalec [emoji849]

Na pewno nie jem: surowych jaj, miesa, ryb oraz unikam wiekszosci ziol.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A miesa dlaczego nie? Nie jesz w ogole czy w ciazy nie jesz?

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem technikiem dentystycznym. Mam swoją firmę i jak wiadomo właściciel nie ma urlopu, a tym bardziej urlopu chorobowego :(. W poprzedniej pracy od początku na zwolnieniu, ze względu na poprzednie poronienie.

Dziewczyny a powiedzcie mi jak u was z objawami, czujecie się ciążowo? Jak ze śluzem?

Ja jestem technikiem dentystycznym. Mam swoją firmę i jak wiadomo właściciel nie ma urlopu, a tym bardziej urlopu chorobowego :(. W poprzedniej pracy od początku na zwolnieniu, ze względu na poprzednie poronienie.

Dziewczyny a powiedzcie mi jak u was z objawami, czujecie się ciążowo? Jak ze śluzem?
Ja tak jak pisalam wczoraj czuje sie senna- zasypiam na stojąco. Do tego cały czas czuje glod, mam wzdęcia, zwiększone parcie na pęcherz i wrażliwe sutki.

Co do śluzu ciężko ppwiedzieć, bo stosuję luteine dopochwowo i cału czas musze miec wkladke, bo ze mnie leci ;)

Eklerka u mnie objawów zero. Nic.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam wrażliwe sutki, pełniejsze piersi, chce mi się jeść i spać i faktycznie mam wiecznie wilgotno. Noszę wkładki. Przytykają mi się też uszy. W poprzedniej ciąży też tak miałam. Całą ciążę przytykały mi się uszy. ;)

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

Jest mi często niedoborze. Np mam straszną ochotę na jabłko i je zjem. Potem przez pół godziny jest mi niedobrze. Chyba dopóki się nie strawi [emoji52]

Jest mi często niedoborze. Np mam straszną ochotę na jabłko i je zjem. Potem przez pół godziny jest mi niedobrze. Chyba dopóki się nie strawi [emoji52]

O mi sie tez zaczyna robic niedobrze... W roznych porach dnia.

To moja pierwsza ciąża. Boje się troszkę by wszystko było w porządku

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry