reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Helo , dzisiaj wizyta oo mamo[emoji33][emoji33] do 23 to ja chyba zwariuje .
U ans też upał od rana zaraz idę prac pościel bo wczoraj sprzatalam a pranai nie robiłam bo ta pogoda taka dziwna i bałam się że lunie deszcz i nie wyschnie [emoji29]
@Anet23 ja tak czasami mam jak by ktoś w środku wrzątek mi wylał ale po paru minutach przechodzi [emoji4]
Spokojnego wtorku [emoji8]

Witam Was :) u mnie od rana juz wierca w scianie :/ drzwi na balkon cala noc otwarte rano ktos biegl chyba w klapkach kolo bloku bo sie obudzilam eh dzis musze zaliczyc ten komisariat na szczescie maz pojedzie ze mna, pozniej jakies male zakupy musimy ogarnac.
Czy wy tez tak czasem macie ze lezycie na boku i jak chcecie sie przekrecic na plecy to nagle takie pieczenie w brzuchu czuc ze sie ruszyc nie mozna?
Ja mam czasami taki ucisk ale bardziej na pęcherz

Dzień dobry
Dziś mija u mnie równo połowa. Jutro usg prywatne mam nadzieję się dowiedzieć kto u mnie siedzi po cichu. A w piątek polowkowe na nfz.
Upałów ciąg dalszy. Młodą kolejny dzień nie puściłam do przedszkola. Wiem że z dziećmi w największy skwar wychodzą na dwór, nie wiem co to za logika. Ponadto jeszcze kaszle i ma katar. Ja też nie bardzo się czuję, kaszel mi większy doszedł, jak trochę zejdzie gorączka na dworze to wybierzemy się do apteki.
Mój z bratem w końcu skończyli malowanie zalanych miejsc. Od razu lepiej.
M też ma do końca tygodnia przymusowe wolne w pracy bo pracują na dworze a w takiej pogodzie to się nie da. I zaraz po śniadaniu jechał do rodziców bo robią remont łazienki, także do końca tygodnia jak nie lepiej chłopa będę mieć pewnie tylko na noc.
Idę wyciągnąć z lodówki arbuza i może moje malutkie się ożywić i zacznie mamę kopać.

Gratuluję udanych wizyt [emoji4]

Jak są dziś jakieś wizyty to trzymam kciuki.
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Ja oliwki na pewno nie kupię .
Na początek kosmetyki z oilatum baby , balsamik i do kąpieli płyn , maść do pupy jakaś zależy co nie będzie odparzac [emoji4] z kosmetykami to tylko tyle byle nawilżac skórę i nie przedobrzyc . Tutaj to jest kwestia indywidualna co dziecku podejdzie bo każde inaczej reaguje [emoji4]

reklama
Hej dziewczyny. Ja mam kryzys zaparciowy :( od 5 dni nic...
Jak to nie pomoże, to chyba sie popłacze :( uprzedzając pytania: tak, probowałam juz WSZYSTKIEGO, jedynie czopko glicerynowe zostały...
IMG_20180801_093631_486.jpg

Załączniki

• IMG_20180801_093631_486.jpg
    IMG_20180801_093631_486.jpg
    62,7 KB · Wyświetleń: 320
Do góry