N
Niespełniona
Gość
Hej. Ja jeszcze nic nie kompletuje .na genetycznych lekarz powiedział nam że na 99.9% będzie dziewczyna chociaż powiedział że stwierdza to na podstawie swojego doświadczenia bo jeszcze generalnie nie było zbyt wiele widać w 12 tyg. Wczoraj byłam u swojego gina. On ma słabszy sprzęt trochę. Przyglądał się kilka minut nic nie mówiąc po czym stwierdził że chyba coś widać no ale jeszcze za wcześnie i nie bedzie stwierdzał skoro nie jest pewny. A ja się łudzę po wczorajszej wizycie że może jednak będzie synuś. Na połówkowe idę dopiero 10.08 więc wtedy ten poprzedni lekarz myślę że już powie nam na 100% jaka będzie pleć :-) póki co wstrzymuje się z kupnem czegokolwiek bo to nasze pierwsze maleństwo i nie mamy kompletnie nic ;-)Dzien dobry
Mika Witaj
Mam takie dziwne pytanie, czy jest jakaś mamusia która do tej pory nie kompletuje wyprawki? Ja cały czas czekam na poznanie plci i w ogóle ciągle sie jeszcze boje... W poprzedniej ciazy sie jakos specjalnie nie spieszylam ale wtedy mialam sporo rzeczy po dziewczynkach a teraz to musze kupic wszystko.
Dzis chociaż usiądę i zrobię liste zeby to jakoś rozplanować finansowo bo wydawało mi sie ze jest tyyyyle czasu a teraz jakos czuje ze go jest niewiele
Miłego dnia