Zuzanka1402
Fanka BB :)
A czy moja się produkuje?Juz pytam, bo calkiem mi to z głowy wylecialo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy moja się produkuje?Juz pytam, bo calkiem mi to z głowy wylecialo
U nas była promocja i kupiłam teraz, a Pan powiedział, że gwarancja będzie od daty narodzin dziecka. Jak mieszkałam w UK to też tak było także jak jest fajna promocja to warto zapytać jak to w danym sklepie wygląda. [emoji6]Jezeli kupujesz nowy to polecam pod koniec ciazy bo tak to nawet nie zaczniesz go uzywac a gwarancja bedzie uciekała ;-)
Jako to? Miałaś umówioną wizytę?Cześć dziewczyny
Gratuluje udanych wizyt. Ja tak jak wy mialam się dziś cieszyć z wizyty polowkowej. Wstałam wcześnie rano. Pojechałam przed czasem żeby byc jako jedna z pierwszych w kolejce Ale ku memu zdziwieniu nikogo nie było bo lekarz i polozna na urlopie Masakra
Na szczęście podobno jutro jest lekarz i będę probowac
Jakbym miała wierzyć w te zabobony i kupować wszystko na raz po porodzie, to bym zbankrutowała wyorawka jest kosztowna, my nie mamy nic, wszystko musimy skompletowac od podstaw, dlatego zdecydowalismy sie już kupic wozek. W sierpniu najprawdopodobniej kupimy już kołyske@DAGA super wózek zastanawiam sie kiedy jest najlepszy czas na kupno wózka... rodzina mowi zeby w ogole nic nie kupować zeby nie zapeszać, bez sensu. Ja tam nie wierze w zabobony, ale mam z tylu głowy gdzies ze cos sie moze stać. Najchętniej bym juz kupiła wózek
Jakbym miała wierzyć w te zabobony i kupować wszystko na raz po porodzie, to bym zbankrutowała wyorawka jest kosztowna, my nie mamy nic, wszystko musimy skompletowac od podstaw, dlatego zdecydowalismy sie już kupic wozek. W sierpniu najprawdopodobniej kupimy już kołyske