EklerkaDaria
Fanka BB :)
Tak myślałam ze lekarz mnie czeka. Nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałam. Już mnie to zaczęło wkurzać na tym oku.Na gradowke tylko zabieg. Albo ewentualnie okulista Ci ją moze "wycisnąć" jak pryszcza i wtedy antybiotyk do oka.
Tarłam, tarłam. Ale to już nie chce więcej zejść. I to raczej tarcie skutkuje ( rozgrzewanie) niż sama obrączka. Ale coś pomogło w pierwszej fazie.@EklerkaDaria na jęczmień złoto, pocieraj złota np obrączka.
Dzięki. Spróbuje z tym rumiankiem jeszcze.Mi pomagał rumianek na oko, takie okłady.
Ja mam na 11 tą . Trzymam kciuki@EklerkaDaria na 16 wizyta w piątek a Ty?
I po takim zdjęciu mój syn stwierdził, ze potworek . I skoro płci jeszcze nie znamy gada do brzucha i mówi „cześć potworku”.Ooo mi lekarz taka niespodzianke zrobil na zwyklym.badaniu, tez pokazal dzidzie w trojwymiarze taki mały kosmita
Tez mam jogger. Super byłam zadowolona z niego.Te wózki joie też są spoko I składa się fajnie, do mytraxa można dokupić gondole z tego co się orientuję. Ja mam Baby jogger I tak sobie mój stoi w koncie złożony
W piątek w Poznaniu chce podjechać do sklepu z wózkami i obejrzeć ten fotelik cybex co mam na uwadze. Któraś mama była tez nim zainteresowana, tylko nie pamietam czy to ty? Czy inna mama? Wkrótce ma wyjść nowy model na bazę 360. I na tą się czaje.
Chciałam ją montować na joggera ale mam dylemat, bo będzie ona dość wysoko a ja niska jestem i nie wiem czy będzie mnie zza wózka wtedy widać .
Ja tez jeszcze nie czuje. Mimo ze druga ciąża. Coś tam niby było kilka razy, ale pewności nie mam. Czekam cierpliwie. Spokojny człowieczek rośnie i oby tak zostało jak się urodzi.Dziewczyny a jak to z tymi ruchami? Któraś z Was jeszcze nie czuje? Ja na razie kompletnie nic, fakt, że to pierwsza ciąża a w takiej podobno można czuć później ale zastanawiam się ile jeszcze moje dziecie każe na siebie czekać ;>