reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Chciałam przestrzec tych, którzy kupują coś na raty i dostają te karty z jakiegoś tam konkretnego banku. My wzięliśmy tv na raty w media markt. Dostaliśmy kartę z ge banku, który potem został przejęty przez bph. Po spłaceniu wszystkiego, po pół roku okazało się, że mamy zadłużenie na karcie!(zadzwonili do m) Zdziwieni o co chodzi, przecież spłaciliśmy 10 rat. Okazało się, że trzeba zapłacić za prowadzenie karty niecałe 50 zł.(pisałam Wam o tym) No więc zapłaciliśmy a m poszedł do banku złożyć rezygnację z karty. I znowu nowość:wściekła/y:, w między czasie wysłali list informujący o potrzebie tej wpłaty i za ten list musieliśmy zapłacić jeszcze 16zł!!!! :wściekła/y:

Także jak coś bierzecie na raty, po spłacie natychmiast rezygnujcie z tej karty! Nie wiem czy inne banki tak robią ale bph tak:crazy:. Nie odwołujemy się bo pewnie w regulaminie był taki zapis ale kto czyta te kilka stron małym druczkiem...:-(

reklama
olcia- zaraziłam się od Maksia, on ma zapalenie oskrzeli, a mi siadło na gardło. Od piątku mnie boli i mam zawalony nos i nie działają domowe sposoby, dodatkowo zaczynam mieć zieloną wydzielinę :/ mam nadzieję,że to nie początek anginy :/ za pół godziny idę do lekarza.

ainah
wracaj szybko do zdrowia

swoja droga mnie tez cos lapie ostatnio zauwazylam ze mam zaslabniecia przed tym jak jestem chora i juz mi sie dwa razy takie silne zdarzyly i od tamtego czasu chodze oslabiona i od wczoraj katar mam i gardlo drapie troche... nie chce byc chora bo jasiek tak dawno nie chorowal i szczepienie sie zbliza... no nic aspiryne wezme i mam nadzieje ze bedzie ok.

dzisiaj przychodzi do nas nowa opiekunka. godzine ze mna bedzie siedziala tzn z jasiem ale jabede w domu a pozniej ide do pracy ... dziewczyna wydaje sie byc ok ale sie boje tak czy inaczej czy sobie poradzi, czy sie polubia... eh te wszystkie emocje zwiazane z macierzynstwem doprowadza mnie do nerwicy chyba:-( choc wczoraj z m mielismy juz chwile zwatpienia ze mam rzucic prace i wracamy do rodzicow... ale tlumaczylam sobie i jemu ze psychicznie nie wyrobie dzien i noc z jaskiem bes swojego wlasnego zajecia i ze nie pociagne dlugo wstajac co noc po kilka razy do niego bo krzysiek moj by musial wstad o 6 do pracy... o nie nie nie :no:

Jestem koszmarnie spiąca po zapracowanym, lodowiskowo , WOŚPowym weekendzie ;-) Tylko sie modle, zeby sie pogoda nie poprawiła bo nie mam sił na spacerki ;-)

witam się

Ainah zdróweczka!!!

missis życzę jak najszybszego i sprawnego rozwiązania się sytuacji,

Chciałam przestrzec tych, którzy kupują coś na raty i dostają te karty z jakiegoś tam konkretnego banku. My wzięliśmy tv na raty w media markt. Dostaliśmy kartę z ge banku, który potem został przejęty przez bph. Po spłaceniu wszystkiego, po pół roku okazało się, że mamy zadłużenie na karcie!(zadzwonili do m) Zdziwieni o co chodzi, przecież spłaciliśmy 10 rat. Okazało się, że trzeba zapłacić za prowadzenie karty niecałe 50 zł.(pisałam Wam o tym) No więc zapłaciliśmy a m poszedł do banku złożyć rezygnację z karty. I znowu nowość:wściekła/y:, w między czasie wysłali list informujący o potrzebie tej wpłaty i za ten list musieliśmy zapłacić jeszcze 16zł!!!! :wściekła/y:

Także jak coś bierzecie na raty, po spłacie natychmiast rezygnujcie z tej karty! Nie wiem czy inne banki tak robią ale bph tak:crazy:. Nie odwołujemy się bo pewnie w regulaminie był taki zapis ale kto czyta te kilka stron małym druczkiem...:-(

a ja dodatkowo jeszcze przestrzegam by dopilnować by przyszło do was zawiadomienie o całkowitym zamknięciu i spłacie karty, bo nam ostatnio bank tak zamknął 2 karty kredytowe że na jednej była niedopłata 12zł na drugiej przepłata 40 no i po kilku miesiącach okazało się że mamy karę za tamtą niedopłatę 92zł... po wielu mięsistych przekleństwach bank obiecał zwrócić nadpłatę (łaskawca) i nienaliczać kary...

Dzień dobry,
Pogoda straszna a ja szukam nowej pracy. Facet nie oddzywa sie od 2-ch tygodni i sama juz nie wiem czy wogole do mnie zadzwoni. Ja dzwoniłam ale nie odbierał telefonu... Do d.py z tym wszystkim...

Chorowitką życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Bodzia jak przyjdą mrozy chyba też kupię sobie łyżwy :tak: Dzieki tobie, przypomniałaś mi jaka to świetna zabawa a staw mam 100 metrów od domu więc jest gdzie jeździć.

Co do banków to najlepiej nie mieć z nimi nic wspólnego ale w tych czasach to raczej niemożliwe. Trzeba doplinowywać każdej sprawy.

Za nic bym nie wlazła na jezioro zamarzniete :-p
Missiiss poza tym mam doła bo kasy na łyżwy nie mam :( I tak mi smutno jest....

reklama
ja też nie mam dlatego tylko staw wchodzi grę ale ja tam od małej dziewczynki jeździłam - jest bezpiecznie. Na jezioro też bym nie weszła ;-)
Bodzia ile u was kosztuje taka zabawa? Sprzedaz kolczykow nie idzie ostatnio?

Do góry