krolcia
Fanka BB :)
Chciałam przestrzec tych, którzy kupują coś na raty i dostają te karty z jakiegoś tam konkretnego banku. My wzięliśmy tv na raty w media markt. Dostaliśmy kartę z ge banku, który potem został przejęty przez bph. Po spłaceniu wszystkiego, po pół roku okazało się, że mamy zadłużenie na karcie!(zadzwonili do m) Zdziwieni o co chodzi, przecież spłaciliśmy 10 rat. Okazało się, że trzeba zapłacić za prowadzenie karty niecałe 50 zł.(pisałam Wam o tym) No więc zapłaciliśmy a m poszedł do banku złożyć rezygnację z karty. I znowu nowość, w między czasie wysłali list informujący o potrzebie tej wpłaty i za ten list musieliśmy zapłacić jeszcze 16zł!!!!
Także jak coś bierzecie na raty, po spłacie natychmiast rezygnujcie z tej karty! Nie wiem czy inne banki tak robią ale bph tak. Nie odwołujemy się bo pewnie w regulaminie był taki zapis ale kto czyta te kilka stron małym druczkiem...:-(
Także jak coś bierzecie na raty, po spłacie natychmiast rezygnujcie z tej karty! Nie wiem czy inne banki tak robią ale bph tak. Nie odwołujemy się bo pewnie w regulaminie był taki zapis ale kto czyta te kilka stron małym druczkiem...:-(