reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Chciałam przestrzec tych, którzy kupują coś na raty i dostają te karty z jakiegoś tam konkretnego banku. My wzięliśmy tv na raty w media markt. Dostaliśmy kartę z ge banku, który potem został przejęty przez bph. Po spłaceniu wszystkiego, po pół roku okazało się, że mamy zadłużenie na karcie!(zadzwonili do m) Zdziwieni o co chodzi, przecież spłaciliśmy 10 rat. Okazało się, że trzeba zapłacić za prowadzenie karty niecałe 50 zł.(pisałam Wam o tym) No więc zapłaciliśmy a m poszedł do banku złożyć rezygnację z karty. I znowu nowość:wściekła/y:, w między czasie wysłali list informujący o potrzebie tej wpłaty i za ten list musieliśmy zapłacić jeszcze 16zł!!!! :wściekła/y:

Także jak coś bierzecie na raty, po spłacie natychmiast rezygnujcie z tej karty! Nie wiem czy inne banki tak robią ale bph tak:crazy:. Nie odwołujemy się bo pewnie w regulaminie był taki zapis ale kto czyta te kilka stron małym druczkiem...:-(

reklama
olcia- zaraziłam się od Maksia, on ma zapalenie oskrzeli, a mi siadło na gardło. Od piątku mnie boli i mam zawalony nos i nie działają domowe sposoby, dodatkowo zaczynam mieć zieloną wydzielinę :/ mam nadzieję,że to nie początek anginy :/ za pół godziny idę do lekarza.

ainah
wracaj szybko do zdrowia

swoja droga mnie tez cos lapie ostatnio zauwazylam ze mam zaslabniecia przed tym jak jestem chora i juz mi sie dwa razy takie silne zdarzyly i od tamtego czasu chodze oslabiona i od wczoraj katar mam i gardlo drapie troche... nie chce byc chora bo jasiek tak dawno nie chorowal i szczepienie sie zbliza... no nic aspiryne wezme i mam nadzieje ze bedzie ok.

dzisiaj przychodzi do nas nowa opiekunka. godzine ze mna bedzie siedziala tzn z jasiem ale jabede w domu a pozniej ide do pracy ... dziewczyna wydaje sie byc ok ale sie boje tak czy inaczej czy sobie poradzi, czy sie polubia... eh te wszystkie emocje zwiazane z macierzynstwem doprowadza mnie do nerwicy chyba:-( choc wczoraj z m mielismy juz chwile zwatpienia ze mam rzucic prace i wracamy do rodzicow... ale tlumaczylam sobie i jemu ze psychicznie nie wyrobie dzien i noc z jaskiem bes swojego wlasnego zajecia i ze nie pociagne dlugo wstajac co noc po kilka razy do niego bo krzysiek moj by musial wstad o 6 do pracy... o nie nie nie :no:

Jestem koszmarnie spiąca po zapracowanym, lodowiskowo , WOŚPowym weekendzie ;-) Tylko sie modle, zeby sie pogoda nie poprawiła bo nie mam sił na spacerki ;-)

witam się

Ainah zdróweczka!!!

missis życzę jak najszybszego i sprawnego rozwiązania się sytuacji,

Chciałam przestrzec tych, którzy kupują coś na raty i dostają te karty z jakiegoś tam konkretnego banku. My wzięliśmy tv na raty w media markt. Dostaliśmy kartę z ge banku, który potem został przejęty przez bph. Po spłaceniu wszystkiego, po pół roku okazało się, że mamy zadłużenie na karcie!(zadzwonili do m) Zdziwieni o co chodzi, przecież spłaciliśmy 10 rat. Okazało się, że trzeba zapłacić za prowadzenie karty niecałe 50 zł.(pisałam Wam o tym) No więc zapłaciliśmy a m poszedł do banku złożyć rezygnację z karty. I znowu nowość:wściekła/y:, w między czasie wysłali list informujący o potrzebie tej wpłaty i za ten list musieliśmy zapłacić jeszcze 16zł!!!! :wściekła/y:

Także jak coś bierzecie na raty, po spłacie natychmiast rezygnujcie z tej karty! Nie wiem czy inne banki tak robią ale bph tak:crazy:. Nie odwołujemy się bo pewnie w regulaminie był taki zapis ale kto czyta te kilka stron małym druczkiem...:-(

a ja dodatkowo jeszcze przestrzegam by dopilnować by przyszło do was zawiadomienie o całkowitym zamknięciu i spłacie karty, bo nam ostatnio bank tak zamknął 2 karty kredytowe że na jednej była niedopłata 12zł na drugiej przepłata 40 no i po kilku miesiącach okazało się że mamy karę za tamtą niedopłatę 92zł... po wielu mięsistych przekleństwach bank obiecał zwrócić nadpłatę (łaskawca) i nienaliczać kary...

Dzień dobry,
Pogoda straszna a ja szukam nowej pracy. Facet nie oddzywa sie od 2-ch tygodni i sama juz nie wiem czy wogole do mnie zadzwoni. Ja dzwoniłam ale nie odbierał telefonu... Do d.py z tym wszystkim...

Chorowitką życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Bodzia jak przyjdą mrozy chyba też kupię sobie łyżwy :tak: Dzieki tobie, przypomniałaś mi jaka to świetna zabawa a staw mam 100 metrów od domu więc jest gdzie jeździć.

Co do banków to najlepiej nie mieć z nimi nic wspólnego ale w tych czasach to raczej niemożliwe. Trzeba doplinowywać każdej sprawy.

Za nic bym nie wlazła na jezioro zamarzniete :-p
Missiiss poza tym mam doła bo kasy na łyżwy nie mam :( I tak mi smutno jest....

reklama
ja też nie mam dlatego tylko staw wchodzi grę ale ja tam od małej dziewczynki jeździłam - jest bezpiecznie. Na jezioro też bym nie weszła ;-)
Bodzia ile u was kosztuje taka zabawa? Sprzedaz kolczykow nie idzie ostatnio?

Do góry