reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam porannie :)
doczytałam was trochę i chyba jeszcze sobie poleniu****ę w łóżku :) póki można hehe zresztą mąż tylko pojechał zawieź moją mamuśkę do lekarza i zaraz do mnie wraca więc tak mi dobrze w wyrku.
miłego dnia mamcie :D

reklama
myangel super ze udalo Ci sie szybko dosjc do siebie. Maly jest slodki!

ewa ja bym uzyla suszarki do szybkiego osuszenia wlosow :-D raz na jakis czas nie zaszkodzi

ja dzis mialam dziwna noc, przebudzalam sie przy przekrecaniu, oczywiscie cala osliniona - hahaha Ale najgorzej jak sie z lewego na prawy raz przekrecilam, i mala mi gdzies pod zebrami utknela, myslalam ze wyjde z siebie i stane obok. Masakra jak bolalo. I dzis jest kolejny dzien z cyeklu niemoznosci w schyelniu sie,bo ciagle czuje jej noge pod zebrem gdzies. Moze po sniadaniu laskawie zmieni pozycje.

Na dworzu minus 3 - wyslalm przed praca meza po ziemniaki bym nie musiala pozniej wychodzic. Ale zapowiada sie slonecznie poki co.

Witam z rana.
Dziś nareszcie po tygodniowej nieobecności wraca mój M z delegacj:tak:. Odwożenie młodego do przedszkola to niezły wyczyn:szok:! Najgorszy taki odcinek drogi(około 1 km) z takimi dziurami, że w między czasie robię dwa postoje, tak mi się brzuch spina i boli. Także się cieszę, że to już Tatuś będzie teraz robił!:-D

Ja sie melduje z rana:-)Dziewczyny ratujcie.Obudzilam sie z takim bolem zatok ze mi nos i glowa zaraz pekna:baffled:
Lece zaraz zawiesc Adasia do szkoly a pozniej , jak co dzien, sklep i szykowanie obiadu:tak:
Milego dnia brzuchatki:-)
Witaj z powrotem Myangel;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, ja już też Julię do szkoły odwiozłam i pewnie zaraz się zdrzemnę. Jejku jak się cieszę, że już piątek, jutro się w końcu wyśpię wstawanie o 6:20 mnie dobija. Na szczęście jutro wraca mój mężuś i będę mogła spać:-):-)
Oj od razu mi się humorek poprawił, bo właśnie Marcin na scype zadzwonił:-) no i jutro o 12:30 już będziemy razem:-):-)

czesc mamuśki:)
ja się cieszę, że teraz jak jest mama to nie muszę odprowadzać Wiki do przedszkola - i tak jest młyn w łazience, jak Marcin wychodzi o tej samej godzinie co my... a tak to ja wstaję, robie kakao i się tylko młoda zajmuję, a sama mam potem wolne. Oby już niedługo...
Antylopka w Polsce nie robiłaś HIV? to teraz podstawowe badanie w ciąży. cytomegalię robi się tylko w wyjątkowych sytuacjach.
wWktorię rodziłam w 2007 roku temu i wtedy HIV nie było zalecane (w PL) , jak jest teraz, więc nie robiłam

Niet, ponieważ nie przepadam za karkówką, ale słyszałam opinie, że warta grzechu :tak:

myangel - super, że już w domku i że taki ambitny ssak z Adasia:) Przy Wiki miałam wypracowana pozycję po turecku, młoda przy piersi a ja jedną ręką stukałam na klaw, bo inaczej bym w ogóle kompa nie miała co odpalac, hehe tez ciągle przy piersi była:D
oj warta...

ewa ja bym uzyla suszarki do szybkiego osuszenia wlosow :-D raz na jakis czas nie zaszkodzi

I teraz wygląda jakbym sama na to nie wpadła ;) Z suszarki zrezygnowałam, bo jeszcze do wczoraj głowa i uszy tak mnie bolały od zatok, że jakby mi coś zaczęło szumieć w okolicy, to bym chyba zaczęła ściany gryźć ;)

Ja sie melduje z rana:-)Dziewczyny ratujcie.Obudzilam sie z takim bolem zatok ze mi nos i glowa zaraz pekna:baffled:

O rany... Uważaj na to, bo ja już trzeci tydzień się męczę. Pomagał trochę sinupret - tabletki na zatoki, ale tak naprawdę ból przeszedł dopiero po antybiotyku. Super są krople do nosa Sulfarinol - działają doraźnie, ale przynoszą wyraźną ulgę. Ale one już są chyba mniej bezpieczne i tylko w razie wysokiej konieczności można je przyjmować.

reklama
witajcie w sloneczny i mrozny poranek...
Antylopka teraz w Polsce HIV nie jest obowiązkowy ale zalecany. Tak mi gin mówił. Obowiązek mają zawody podwyższonego ryzyka-lekarze, aptekarki itp.

Do góry