Witam mamusie:-)U mnie noc tym razem paskudna.Chyba bede dzwonila do ginki bo obudzil mnie w nocy silny bol, jakby klucie w jednym miejscu po prawej stronie az sie ruszyc nie umialam.Wczesniej mnie w tym miejscu czesto pobolewalo i czasami tak blokowalo jakby mi ktos kolek wsadzal, az z bolu wylam.Na poczatku jeden lekarz zauwazyl wlokniaka ale pozniej okazalo sie ze tego wlokniaka nie ma.Zniknal?Nawet jak dotykam w tym miejscu to bardzo boli.Mam nadzieje ze to nic takiego, ale po tej operacji i zaniedbaniu lekarzy nie mam zaufania.
Co do wiatamin, to ja tez bede kontynuowac po porodzie, no i do tego biore tez caly czas omega med pregna.Niby ma dobry wplyw na rozwoj umyslu u dziecka a przede wszystkim chroni mame przed ewentualna depresja poporodowa.Zobaczymy.
No wlasnie Antylopka nie wybierasz sie na porodowke??;-)
Milego dnia:-)
Co do wiatamin, to ja tez bede kontynuowac po porodzie, no i do tego biore tez caly czas omega med pregna.Niby ma dobry wplyw na rozwoj umyslu u dziecka a przede wszystkim chroni mame przed ewentualna depresja poporodowa.Zobaczymy.
No wlasnie Antylopka nie wybierasz sie na porodowke??;-)
Milego dnia:-)