reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Cyprysi nikt nie pobije .
Poczekamy aż wróci Kankya tylko ona może startować w tej rywalizacji;-) a w sumie cały dzień jej nie było więc kto wie;-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kokusia , Jakie zdjęcie ?
wróć się na poprzednią stronę, w Kajki poście, zdjęcie z osiołkami
o a teraz widzę że i Kana dodała jeszcze koniki;-):-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kajusia zdjateczko fajowski i zaciesz Marianka wymiata
Agacia82
Mami :)
A juz teraz widzę ... zaślepił mnie nagły powrót Pyciolawróć się na poprzednią stronę, w Kajki poście, zdjęcie z osiołkami
o a teraz widzę że i Kana dodała jeszcze koniki;-):-)
Tylko znowu zniknęła ... czyżby znowu
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zapominajko wbijaj do mnie to ja ci zrobię gofry a do tego na zakąskę będą chipsy i jeszcze czekolada:-) a co, jak szaleć to szaleć;-)
Biegnę!!!!
Poproszę ilość dla słonia!
Moja reakcja była dokładnie taka sama
vive
Fanka BB :)
a ja wzielam sobie za punkt honoru nauczyc sie tych wszystkich kucykow, my little pony, bo moje dziecko, jednym tchem i w srodku nocy je wylicza , rozroznia itd...i zlosci sie, ze mi musi tlumaczyc w kolko
i wiecie gdzie znalazlam, na wikipedii normalnie
Postacie My Little Pony: Przyjaźń to Magia – Wikipedia, wolna encyklopedia
i sie zalamalam, toz miesiac mi to zajmie
Moja rada-odpuść epizodyczne postacie
I ja też się cieszę,że mam dwóch synów
kana161
Mama "terrorystek" :P
Madziu bo tutaj taki maly kucyk kosztuje 4 $....wiec jakos mnie jeszcze bylo stac raz na jkis czas po jednym...
Jak zobaczylam ,ze w Polsce okolo 25 zl...to oszalalam i jak to mowi Kajka nakrylam sie girkami.... Raczej w Polsce by takiej kolekcji nie miala....do tego dwa znalazlysmy w Parku....
No a Celestia tutaj kosztuje 25$....
Jak zobaczylam ,ze w Polsce okolo 25 zl...to oszalalam i jak to mowi Kajka nakrylam sie girkami.... Raczej w Polsce by takiej kolekcji nie miala....do tego dwa znalazlysmy w Parku....
No a Celestia tutaj kosztuje 25$....
reklama
Kana wow szacun...a jaka kolekcja....
Kajka przylatujesz z Mariankiem do polski 3 listopada w stolicy...gdzieś...nie wiem gdzie...będzie ślub księzniczki Cadence...
o cholipka, naprawde?
zamieszczalam zdjecia, wiecie gdzie i sie okupalam ze na erot zamiescilam, ale jest ok