reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy pracowo..

AGACIU, sama " se" zjedz, hahaha:-D..
Ja wlasnie zauwazylam ze mi sie spodnie pracowe....zmniejszyly...
Kurka, mozliwe to, ze tak wczesnie by sie czlowiek zaczal powiekszac:-/?

KANKIJA, kciuki, wszystko bedzie ok..:-*
Ja ci powiem, że moje spodnie tez się zmniejszają :szok:
Witam

Victoria w końcu zdrowa, ale przepuklina nas nie ominie i w listopadzie trzeba ja zrobić , narazie o tym nie myśle tylko pomału szykuje sie do wyjazdu, jedziemy do San Diego w Kalifornii . Muszę powyciagac letnie rzeczy bo tam 26 stopni, trochę wygrzeje swoją dupke haha

Kaja babcia super usmialam sie ;)))

Zapominajko mój dzień sie dopiero zaczął haha ale tez już czekam na wieczór jak pomyśle ile jeszcze do zrobienia :(((

Nie martw się. Mati też miał przepuklinę i miał robioną pod pełna narkozą.

Jeeestem jakby co :-D

Ja to się chyba starzeję, kręgosłup mnie boli :zawstydzona/y:

reklama
Hejka kochane....

Nadrobiłam tylko kilka stron, resztę czytałam rano,ale nie miałam czasu odp....i kurcze juz nic nie paietam co czytalam...;/

My dzisiaj intesywnie zyjemy:p hahha
od rana sprztanie, sprzatanie i sprzatanie....
pozniej spacerek i malutkie zakupki +odwiedzinki u babci w sklepie....i nowe znalezisko w postaci sklepu indyjsko- pakistanskiego, o ktorym nie mialam pojecia, a owoce i warzywa sa przynajmniej 30% tansze jak nie 50%....i to calkiem blisko mnie;)

A potem w odmku zupka dla malej, i obiadek dla reszty....a teraz czekam,bo mamusia ma zadeklarowala sie dzisiaj na odwiedzinki:)

Kankiya bedzie dobrze i wypowiadaj sie juz jutro kochana:*:*:* tak jak pisza Ci dziewuszki:)

Kokusia zdrowka dla corci.....bardzo mi przykro ,ze jutro nie wystapi na przedstawieniu:((( usciskaj ja od nas;*

Ciezarowki milego obżarstwa :*:*:* :-p

reklama
mnie najbardzie przerażają czasy, jak będzie wracał z dworu czy ze szkoły z takimi śmierdzącymi skarpetami i pachami...czaicie, nasze bąbelki :szok::-D

o boshe nie!!!!!!!!!!!!!!!!! ale przyznam sie wam ze uwielbiam ogladac "Rodzinkę PL" hahhah i tak czasem sobie mysle ze moj mały kochany śliczny słodziutki Filipek bedzie takim łobuziakiem to...... nieeeeeeeee na pewno taki nie będzie haha:-D

Do góry