reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Co to stacyjkowo?
tygrysek82
Fanka BB :)
bajeczka o ciuchciach
Agacia82
Mami :)
bajeczka o ciuchciach
Ja którym programie ?
tygrysek82
na MINI MINI
blizniaki2000
witajcie kochane
Ja jak zwykle podziewam sie w pracy,
czytam Was regularnie, ale jakoś wypadłam z rytmu i nie bardzo mam też czas, obowiązków coraz więcej, a czasu mniej. chłopaki już do 4 klasy, wiec tez sporo nauki mają, a jeszcze różne dodatkowe zajęcia i tak leci dzień po dniu.
Ściskam Was wszystkie buziaki
Ja jak zwykle podziewam sie w pracy,
czytam Was regularnie, ale jakoś wypadłam z rytmu i nie bardzo mam też czas, obowiązków coraz więcej, a czasu mniej. chłopaki już do 4 klasy, wiec tez sporo nauki mają, a jeszcze różne dodatkowe zajęcia i tak leci dzień po dniu.
Ściskam Was wszystkie buziaki
witam sie i ja:-)
tak tygrysie sa juz buciki zimowe w sklepach ja sie zastanawiam jakie kupic i chyba bedzie trzeba troche wylozyc kasy,bo troszke sie boje kupic jakies zwykłe....w zeszłym roku nie chodził mi tak...a teraz na sanki,na kulig, na lepienie bałwana i nie wiem czy inne mu nie przemokną...z jakich firm miałyście butki w zeszlym roku?
ja miałam gufo,ale po zimie były w idealnym stanie bo Alex łaził w nich dopiero pod koniec zimy.
ogólnie moje dziecko budzi się po nocach i mam już tego serdecznie dosyć
pyciolku nie jestes sama, moja od jakiegos czasu, chyba od czerwca tez budzi non stop w nocy, wiec ja sobie nie wyobrazam jakby ona miala spac w innym pokoju, bo co chwile wstaje do lozeczka i jak juz nie mam sily chodzic to laduje w naszym lozku, ale w naszym lozku tez sie budzi co godzine, nie budzi sie tylko do 2-3 w nocy, a potem zaczynaja sie wedrowki:-(wiec nie wiem o co chodzi, bo do roku moje dziecko spalo cala noc
Bartek również budzi się w nocy, od połowy sierpnia śpi sam, więc ja tylko kursuję w nocy czasami jest lepiej, czasami gorzej, ale nigdy tak żeby wieczorem zasnął i obudził się rano...:-( koło 5 wstaje i przenosi się do nas na godzinkę, dwie.
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane melduję się oznajmic, że od okolo 2 godizn u nas nie pada....i oby tak juz zostało...
Wieje niemiłosiernie,ale deszczu nie ma....
Vive u nas stacyjkowo robi furore od zawsze...mimo,ze to dziewczynka:0 hahaahah ona uwielkbia pociagi jak usłyszy,ze u nas jedzie,a z balkonu często widac jak przejezdzaja takie towarowe to od razu woła ciuch ciuch i opka hahaha smiejemy sie,ze mała maszynistka nam rośnie- dodam,ze u nas w swego czasu była rodzinka kolejarzy od strony mamy
POza tym własnie zrobiłam sobie PUREE....szybkie danie na głodka
a co do bucików to ja kupiłam Mari zimowe, takie ocieplane kozuszkiem jakby....w Re-Kids....takie za kostke zapinane na zameczek....myśle,ze bedą ok..i kosztowały niecałe 80zł.....poza tym mamy jeszcze z zeszłego orku takie śniegowce,ale dopiero w tym je wykorzystamy....
Wieje niemiłosiernie,ale deszczu nie ma....
Vive u nas stacyjkowo robi furore od zawsze...mimo,ze to dziewczynka:0 hahaahah ona uwielkbia pociagi jak usłyszy,ze u nas jedzie,a z balkonu często widac jak przejezdzaja takie towarowe to od razu woła ciuch ciuch i opka hahaha smiejemy sie,ze mała maszynistka nam rośnie- dodam,ze u nas w swego czasu była rodzinka kolejarzy od strony mamy
POza tym własnie zrobiłam sobie PUREE....szybkie danie na głodka
a co do bucików to ja kupiłam Mari zimowe, takie ocieplane kozuszkiem jakby....w Re-Kids....takie za kostke zapinane na zameczek....myśle,ze bedą ok..i kosztowały niecałe 80zł.....poza tym mamy jeszcze z zeszłego orku takie śniegowce,ale dopiero w tym je wykorzystamy....