reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzień dobry.
Alex już łapie drzemkę...:szok:szybko dzisiaj bo zaś pogoda się popsuła i pada:crazy:
tak sobie myślałam czy i jeśli tak to gdzie pojedziemy na wakacje...
jakie są Wasze plany?

Witam mausinki:)

U nas pogoda rewelacja.....słoneczko świeci i jest cieplutko...pewnie znowu cały dzionek na dwórku spedzimy:)

Agatkas zdjęcia Zuzi rewelacja;)

Myszqo gratuluje juz teraz otwarcia klinik:) mam nadzieję, ze wszystko pojdzie po waszej mysli.....a swoja drogą też musialabym sie wybrac.....No i duuuużo zdróweczka dla Jaska....niech juz go to wszystko zostawi w spokoju....teraz kwitnie topola....moze od tych jej bialych pylków mu tak puchnie......szkoda mi maluszkA...:(

A co do wakacji to my jedziemy nad jeziorko pod domek ze znajomymi.....juz niedlugo wsumie od 16 lipca do 23....nie moge sie doczekac....oby byla pogoda jakas taka w miare... no i zobaczymy jak Mari się bedzie podobalo.....:)

Mi sie marzy jakas zagaraniczna wycieczka,ale to juz jak pojde do pracy ,to moze za rok....:)

Mariczka standardowo w tych godzinkach slodko spi....a mnie czekaja porzadki...ściskam wszystkie mamusie:)

Dzień dobry :-)

Widzę, że jakieś wirusy opanowują babyboom.. Myszqa, dagulla-zdrówka dla chłopaków.

A ja od kilku dni chodzę strasznie śpiąca-dzisiaj zasnęłam tak mocno, że nie poczułam jak Olek wysunął mi się z objęć, wstał i zaczął rozrabiać na łóżku. Obudziło mnie dopiero walenie w szybę-dobrze, że jej nie wybił....

Witajcie

Dzisiaj byłam z Matim u fryzjerki. Super to zniósł. Powiem szczerze, że myslałam, że jak weszłam tak wyjdę, bo będzie bardzo płakał. Oczywiście na fotelu nie chciał usiąść, trzymałam go na rękach ale taki był spokojny, że ładnie go obcięła, tylko przy grzywce zaczął płakać. No i dostał lizaka, właściwie wziął sobie dwa :-D

My na wakacje jedziemy w sierpniu albo we wrześniu za granice, ale jeszcze nie wiemy gdzie. Mati zostanie z moją mamą lub siostrą, więc to będzie taka podróż poślubna :-D

Jeśli chodzi o wakacje to my jedziemy w sierpniu do Ustronia. Chcielismy jechać nad morze ale baliśmy się jak wyglądałaby tak daleka podróż z Bartkiem ( na komunię w maju jechalismy 5 godz i była tragedia w samochodzie ). Postanowiliśmy więc że za rok wybierzemy się nad morze lub za granicę, a w tym roku znowu stawiamy na góry :tak:

Agaciu, zazdroszczę wyjazdu we dwoje :tak:

dagulla - wszystko będzie dobrze bo trzymam kciuki.

Dziewczyny!!!
Moja mała ma chyba ospę. Rano zauważyłam 1 plamkę, potem 4. A jak przebierałam pieluszkę i miałam ją nago to okazło się że jeszcze są 4. Dziś mężyk kupił "pudroderm". Ponoć się nie kąpie malucha. Jutro z rana lecę do lekarza.
jestm przerażona!!! POMÓŻCIE!!! Martwię się o siebie, bo jestem w ciąży a nie chccę chorować, bo mnie to wyniszczy. PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!

dagulla - wszystko będzie dobrze bo trzymam kciuki.

Dziewczyny!!!
Moja mała ma chyba ospę. Rano zauważyłam 1 plamkę, potem 4. A jak przebierałam pieluszkę i miałam ją nago to okazło się że jeszcze są 4. Dziś mężyk kupił "pudroderm". Ponoć się nie kąpie malucha. Jutro z rana lecę do lekarza.
jestm przerażona!!! POMÓŻCIE!!! Martwię się o siebie, bo jestem w ciąży a nie chccę chorować, bo mnie to wyniszczy. PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!

Ewelw nie martw się może to nie jest ospa.
Jeżeli to by była ospa to malutka już teraz nie zaraża, od momentu pojawienia się krostek nie zaraża.

reklama
Dzień dobry.

ewelw-myślę, że różyczka byłaby groźniejsza. A czy Ty nie chorowałaś na ospę w dzieciństwie?

Wczoraj wieczorem moja przyjaciółka urodziła synka Jasia :-) Przed chwilą z nia rozmawiałam i przypomniał mi się mój poród...

My właśnie jemy śniadanko, a potem wybieramy się na wybory :-)

Miłego dnia.

Do góry