reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
ja nie dostałam....od kąt jestem tam zarejestrowana nie dostałam żadnej ankiety do wypełnienia
Agatkas
Mamusia Zuzolka
dostałyście zaproszenie od streetcomu do nowej kampani ?
Nie, a jaka jest teraz? Ostatnią ankietę jaką dostałam to była o proszku do prania....
Moja Zuzia dostała od babci żelazko na dzień dziecka Teraz prasuje sobie wszystko
Nie wiem czy wam mówiłam...moja Zuzka rozgadała się na całego....najnowsze słówko to AUTO i mówi je bardzo wyraźnie i tak jak powinno się mówić.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Pyciol ale Ty swinka jesteś wiesz??? Gadaj co masz gadać a nie jakieś obiecywanki nam tutaj piszesz
Myszqa
Fanka BB :)
Ja ze streetcomu aktualnie testuje sosy Barilla
Pyciolku nie mam niestety ale może uda mi się gdzieś wygrzebać
Pyciolku nie mam niestety ale może uda mi się gdzieś wygrzebać
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kokusiu no to pozazdrościc małej pomocnicy hahaahah
No u naslaleczka na topie jest od wczorajwczesniej byla taka inna,ale jej odpadła głowka...i Mari powiedziala lala bam i od tej pory jakby jej nie bylo...;P najlepsze jest jak wlaczy w raczce,ze lala placze to ona tez zaczyna plakac, robi podkówke i taka minusie slodka......,ze az ja sie rozklejam....
Mari jest słodziutka.
Z tą pomocnicą to różnie bywa ale jak się uprze na jakieś sprzątanie to nie ma zmiłuj. Czasem cały dzień z miotłą przechodzi
U nas pada i pada, już to jest denerwujące.
haha Agaciu to dobrze że się bawi lalkami, widać, że chce poznawać świat. Kiedyś oglądałam program, że to rodzice ograniczają dzieciom zabawę niektórymi zabawkami, dziewczynki zawsze mają lalki, chłopcy samochody, a trzeba dać się pobawić wszystkim :-)
U nas z Martyną było tak że lalki jej w ogóle nie interesowały, mimo że miała ich sporo. Zawsze ciągnęło ją do samochodów, klocków, kolejek a Natalka taka opiekuńcza mamuśka od samego początku
Kurde a ja w ogole TopTrendy nie oglądałam :-(
Agaciu nie przejmuj się bo ja oglądałam tylko kabarety i kawałek Górniakowej. Wiem wiem pewnie ignorantka jestem ale mnie to nie kręci
Myszko a masz nagraną ta zapowiedz...?ciekawska jestem
Dziewczyny mam dla Was dobre w sumie chyba wieści,ale reszta dopiero jutro jeśli dojdzie do skutkuale Wam teraz chcicy narobiłam pewnie
Kanusia Mariczka słodka jest...lala bum
Mati doje w kość tacie widaćnie wiem jak u nas z Lalami...bo w sumie Alex nie miał okazji....no ale on taki fan autek,ze chyba nic Go nie zauroczy innego
Pyciolku już jest dzisiaj
Nie, a jaka jest teraz? Ostatnią ankietę jaką dostałam to była o proszku do prania....
Moja Zuzia dostała od babci żelazko na dzień dziecka Teraz prasuje sobie wszystko
Nie wiem czy wam mówiłam...moja Zuzka rozgadała się na całego....najnowsze słówko to AUTO i mówi je bardzo wyraźnie i tak jak powinno się mówić.
Ja ostatnią rzecz jaką testowałam to były pieluszki a teraz jest cisza i nawet ankiet nie dostaję a najgorsze jest to że nawet nie mogę skasować swojego konta tam bo piszę do nich i cisza. Ale jak na forum kampanii klocków napisałam im co o nich myślę to od razu pokasowali
U nas żelazko i deska to też jest hit. Czasem nawet mam ochotę kupić im drugi zestaw bo zawsze chcą na raz prasować.
Super że Zuzia taka wygadana. Nati też coraz więcej mówi chociaż niektóre słowa są bardzo podobne ale mi się jakoś zawsze udaje odkryć o czym gada. Tylko u nas to zasługa Martyny bo wiecznie się z nią bawi w "Grochu a powiedz..." i mała powtarza jak zaczarowana. A ostatnio zaskoczyła nas bo wie doskonale gdzie są poszczególne części ciała i to nie tylko na innych ale też na sobie. Więc teraz co wieczór mamy obowiązkową lekcję anatomii i to wszyscy łącznie z lalkami. Tylko z plecami miała problem ale już też do tego doszła
dostałyście zaproszenie od streetcomu do nowej kampani ?
Aż wzięłam i sprawdziłam i nic nie ma
Agacia82
Mami :)
Hej
Ja ze streetcomu teraz testuje Niagaro do słuchania muzyki w internecie, ale powiem wam, że zarejestrowałam się tam, dostałam na telefon jakis nr aktywacyjny i wiecie co po pierwsze nie mogę się tam zalogować bo piszeze złe hało i login, a po drugie nie mam zielonego pojęcia po co mi ten kod aktywacyjny przysłali.
U nas leje, jak zwykle zresztą.
Pyciol jest be , be pyciol.
Ja ze streetcomu teraz testuje Niagaro do słuchania muzyki w internecie, ale powiem wam, że zarejestrowałam się tam, dostałam na telefon jakis nr aktywacyjny i wiecie co po pierwsze nie mogę się tam zalogować bo piszeze złe hało i login, a po drugie nie mam zielonego pojęcia po co mi ten kod aktywacyjny przysłali.
U nas leje, jak zwykle zresztą.
Pyciol jest be , be pyciol.
tygrysek82
heheh tak tak Pyciol beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;-)
Ja dziś siedze z Fifim w domku posprzątałam i nawet przetransportowalam loże wać pana na jego teren i od dzis zaczynamy spac sami samiutency w swoim pokoiku :-)
Ja dziś siedze z Fifim w domku posprzątałam i nawet przetransportowalam loże wać pana na jego teren i od dzis zaczynamy spac sami samiutency w swoim pokoiku :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam i ja;
u nas pogoda do niczego, nic mi się ogólnie nie chce. Przechodzę jakiś etap zwątpienia we wszystko i wszystkich.
u nas pogoda do niczego, nic mi się ogólnie nie chce. Przechodzę jakiś etap zwątpienia we wszystko i wszystkich.
reklama
tygrysek82
Ano pogoda do dupy......................................