reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusiu no to pozazdrościc małej pomocnicy:) hahaahah
No u naslaleczka na topie jest od wczorajwczesniej byla taka inna,ale jej odpadła głowka...i Mari powiedziala lala bam i od tej pory jakby jej nie bylo...;P najlepsze jest jak wlaczy w raczce,ze lala placze to ona tez zaczyna plakac, robi podkówke i taka minusie slodka......,ze az ja sie rozklejam....

reklama
Agaciu my wczoraj tez cały dzionek w domku,padało i padało,nawet nie dalo sie noska wychylic...DOPIERO POD WIECZÓR tzn okolo 18 poszlismy na zakupki szybkie i obeszlismy troszke osiedle,zeby mala sie dotlenila i poszla ladnie spac.,...kupilismy jej lale....taka co sie karmi itp....jest szal na lalke...Mari chodzi z nia wszedzie....lala i lala...hahah

hihi ... Mati jak jedzied w odwiedziny do jakies dziewczynki to sie lalkami bawi, a tatuś za nim chodzi i mówi : " Synek przecież Ty chłopcem jesteś, proszę Cię zostaw tą lalke " :-D A ja pękam ze śmiechu.

Madzienko to naprawdę wszystko zależy od dziecka. Ja Martynę nauczyłam robić do nocnika w dwa dni a tej książki nigdy na oczy nie widziałam

Zgadzam sie, przytoczyłąm tylko recenzje tej ksiązeczki...

Kokusiu no to pozazdrościc małej pomocnicy:) hahaahah
No u naslaleczka na topie jest od wczorajwczesniej byla taka inna,ale jej odpadła głowka...i Mari powiedziala lala bam i od tej pory jakby jej nie bylo...;P najlepsze jest jak wlaczy w raczce,ze lala placze to ona tez zaczyna plakac, robi podkówke i taka minusie slodka......,ze az ja sie rozklejam....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D słodziutka

hihi ... Mati jak jedzied w odwiedziny do jakies dziewczynki to sie lalkami bawi, a tatuś za nim chodzi i mówi : " Synek przecież Ty chłopcem jesteś, proszę Cię zostaw tą lalke " :-D A ja pękam ze śmiechu.

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

U nas pada i pada, już to jest denerwujące.
haha Agaciu to dobrze że się bawi lalkami, widać, że chce poznawać świat. Kiedyś oglądałam program, że to rodzice ograniczają dzieciom zabawę niektórymi zabawkami, dziewczynki zawsze mają lalki, chłopcy samochody, a trzeba dać się pobawić wszystkim :-)

U nas pada i pada, już to jest denerwujące.
haha Agaciu to dobrze że się bawi lalkami, widać, że chce poznawać świat. Kiedyś oglądałam program, że to rodzice ograniczają dzieciom zabawę niektórymi zabawkami, dziewczynki zawsze mają lalki, chłopcy samochody, a trzeba dać się pobawić wszystkim :-)

A to prawda ...

Najbardziej mi sie podoba jak Mati bawi sie lalką u koleżanki a mój mąż co chwilkę podsuwa mu jakąś inną zabawkę :-D:-D

reklama
Myszko a masz nagraną ta zapowiedz...?:zawstydzona/y:ciekawska jestem:-D:-D:-D
Dziewczyny mam dla Was dobre w sumie chyba wieści,ale reszta dopiero jutro jeśli dojdzie do skutku:tak:ale Wam teraz chcicy narobiłam pewnie:-D:-D
Kanusia Mariczka słodka jest...lala bum:-D
Mati doje w kość tacie widać:-Dnie wiem jak u nas z Lalami...bo w sumie Alex nie miał okazji....no ale on taki fan autek,ze chyba nic Go nie zauroczy innego:-D

Do góry