reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej to się chwalę że dostałam się na ten staż i zaczynam od jutra.

Zamplo trzymam kciuki teraz za ciebie oby wszystko potoczyło się pomyślnie.

U nas też pogoda do d..y, malutka śpi ja troszkę posprzątałam w domku.

reklama
Darina super, gratuluje !!!
U mnie się nie odzywają to chyba im nie przypadłam do gustu:-(.
Ojj Myszko po tej relacji to aż samej mi się zachciało tańczyć.

Dzień dobry, pierwsza!!!!!

Cześć dziewczynki!

Wróciliśmy wczoraj ale już nie miałam siły pisać.:-)

Było SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER! Wytańczyłam się niesamowicie. Co prawda tylko w piątek na after party bo w sobotę już nie było a poza tym byliśmy troszkę padnięci już. W piątek dotarlismy o 4 do hotelu.
W sobotę rewelacyjny koncert Górniak! Nawet cały siedzielismy na widowni. Bo tak to raczej za kulisami.

Ale mówie wam tak mi tego brakowało tak móc się wybawić do spodu :-D
Jaś szczęsliwy u babci całe dnie w piaskownicy. :-)

Następne za rok :-D

A w piątek jadę znowu do mamu do Wołomina. Bo mężowy sie wybiera na męski rejs na Baleary na tydzien :D

Myszqo-a czy masz może jakiegoś linka do występu Twojego męża-ja niestety nie mogłam obejrzeć, a bardzo bym chciała....

Hej to się chwalę że dostałam się na ten staż i zaczynam od jutra.

Zamplo trzymam kciuki teraz za ciebie oby wszystko potoczyło się pomyślnie.

U nas też pogoda do d..y, malutka śpi ja troszkę posprzątałam w domku.

Gratulacje!!!

Zanplo-może jeszcze się odezwą, przecież tydzień dopiero się zaczął...

A ja byłam w sobotę na swoim "panieńskim" :-) Było fantastycznie. Cały czas były jakieś niespodzianki-najpierw kolacyjka, a potem dyskoteka. I okazało się, ze znajomi tak to zaplanowali, że bawiłyśmy się razem z naszymi facetami :-D Wytańczyłam się za wszystkie czasy, tylko nie wiem, skąd mam na udach dwa ogromne siniaki :zawstydzona/y::-D
A na koniec dostałam karnet do SPA-marzyłam o czymś takim, teraz czeka mnie relaks :-)
W domku byliśmy o 4 rano, ale na szczęście teściowa zajęła się Małym, więc pospaliśmy do 11.

Nikogo jeszcze nie było?:szok:

Dla naszych milusińskich w dniu ich święta dużo prezentów, grzecznych rodziców i żeby Wam kochani uśmiech nie schodził z buzi od rana do nocy​

Załączniki

• 54353540.gif
    54353540.gif
    6 KB · Wyświetleń: 47
  • kt_Baby-Minnie-Mouse-Birthday-Party.jpg
    kt_Baby-Minnie-Mouse-Birthday-Party.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 21
Nikogo jeszcze nie było?:szok:

Dla naszych milusińskich w dniu ich święta dużo prezentów, grzecznych rodziców i żeby Wam kochani uśmiech nie schodził z buzi od rana do nocy​

Udało mi się :-D

I ja podłączam się pod te życzonka-wszystkiego naj naj naj dla wszystkich dzieciaczków!!!

Halo halo

Pospalismy dzisiaj do 8:30 :-).
Matinek dostał już malutki przezencik, oczywiście jako niespodziankę za którą oddałby wszystkie swoje zabawki :-D, drobniaki do skarbonki, pełno ciuszków. A resztę prezentu później, planuję z nim jechac do zoo w weekend ale zobaczymy jaka pogoda będzie.
Zabawek mu nie kupuję, bo już nie mam gdzie ich układać, a i tak się nimi nie bawi.

W czwartek mąż zawiezie mnie i Mateuszka do mojej siostry , tam zostaniemy bo w piatek na 10:10 idziemy do pierwszej pani doktor a na 17:00 do drugiej. Mąż zostanie z nami tam na noc a rano od nich pojedzie sobie do firmy.

No i :

Życzę Wam śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie.

reklama
Moje dziewczynki kochają tego króliczka. I nawet mi nie przeszkadza że to po niemiecku;-):-D:-D
[video=youtube;DXYfAJOS3PY]http://www.youtube.com/watch?v=DXYfAJOS3PY&feature=related[/video]

a to ulubiona piosenka mojego męża:-D
[video=youtube;mim1Ysx2Luc]http://www.youtube.com/watch?v=mim1Ysx2Luc&feature=related[/video]

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry