reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Darina gratulacje
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Darina gratuluję.
Myszqo zazdroszczę
Myszqo zazdroszczę
vive
Fanka BB :)
Dzień dobry, pierwsza!!!!!
Myszqo-a czy masz może jakiegoś linka do występu Twojego męża-ja niestety nie mogłam obejrzeć, a bardzo bym chciała....
Gratulacje!!!
Zanplo-może jeszcze się odezwą, przecież tydzień dopiero się zaczął...
A ja byłam w sobotę na swoim "panieńskim" :-) Było fantastycznie. Cały czas były jakieś niespodzianki-najpierw kolacyjka, a potem dyskoteka. I okazało się, ze znajomi tak to zaplanowali, że bawiłyśmy się razem z naszymi facetami Wytańczyłam się za wszystkie czasy, tylko nie wiem, skąd mam na udach dwa ogromne siniaki
A na koniec dostałam karnet do SPA-marzyłam o czymś takim, teraz czeka mnie relaks :-)
W domku byliśmy o 4 rano, ale na szczęście teściowa zajęła się Małym, więc pospaliśmy do 11.
Cześć dziewczynki!
Wróciliśmy wczoraj ale już nie miałam siły pisać.:-)
Było SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER! Wytańczyłam się niesamowicie. Co prawda tylko w piątek na after party bo w sobotę już nie było a poza tym byliśmy troszkę padnięci już. W piątek dotarlismy o 4 do hotelu.
W sobotę rewelacyjny koncert Górniak! Nawet cały siedzielismy na widowni. Bo tak to raczej za kulisami.
Ale mówie wam tak mi tego brakowało tak móc się wybawić do spodu
Jaś szczęsliwy u babci całe dnie w piaskownicy. :-)
Następne za rok
A w piątek jadę znowu do mamu do Wołomina. Bo mężowy sie wybiera na męski rejs na Baleary na tydzien
Myszqo-a czy masz może jakiegoś linka do występu Twojego męża-ja niestety nie mogłam obejrzeć, a bardzo bym chciała....
Hej to się chwalę że dostałam się na ten staż i zaczynam od jutra.
Zamplo trzymam kciuki teraz za ciebie oby wszystko potoczyło się pomyślnie.
U nas też pogoda do d..y, malutka śpi ja troszkę posprzątałam w domku.
Gratulacje!!!
Zanplo-może jeszcze się odezwą, przecież tydzień dopiero się zaczął...
A ja byłam w sobotę na swoim "panieńskim" :-) Było fantastycznie. Cały czas były jakieś niespodzianki-najpierw kolacyjka, a potem dyskoteka. I okazało się, ze znajomi tak to zaplanowali, że bawiłyśmy się razem z naszymi facetami Wytańczyłam się za wszystkie czasy, tylko nie wiem, skąd mam na udach dwa ogromne siniaki
A na koniec dostałam karnet do SPA-marzyłam o czymś takim, teraz czeka mnie relaks :-)
W domku byliśmy o 4 rano, ale na szczęście teściowa zajęła się Małym, więc pospaliśmy do 11.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No to Vive mnie ubiegła a ja myślałam ze pierwsza będę
vive
Fanka BB :)
Nikogo jeszcze nie było?
Dla naszych milusińskich w dniu ich święta dużo prezentów, grzecznych rodziców i żeby Wam kochani uśmiech nie schodził z buzi od rana do nocy
Udało mi się
I ja podłączam się pod te życzonka-wszystkiego naj naj naj dla wszystkich dzieciaczków!!!
Agacia82
Mami :)
Halo halo
Pospalismy dzisiaj do 8:30 :-).
Matinek dostał już malutki przezencik, oczywiście jako niespodziankę za którą oddałby wszystkie swoje zabawki , drobniaki do skarbonki, pełno ciuszków. A resztę prezentu później, planuję z nim jechac do zoo w weekend ale zobaczymy jaka pogoda będzie.
Zabawek mu nie kupuję, bo już nie mam gdzie ich układać, a i tak się nimi nie bawi.
W czwartek mąż zawiezie mnie i Mateuszka do mojej siostry , tam zostaniemy bo w piatek na 10:10 idziemy do pierwszej pani doktor a na 17:00 do drugiej. Mąż zostanie z nami tam na noc a rano od nich pojedzie sobie do firmy.
No i :
Życzę Wam śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie.
Pospalismy dzisiaj do 8:30 :-).
Matinek dostał już malutki przezencik, oczywiście jako niespodziankę za którą oddałby wszystkie swoje zabawki , drobniaki do skarbonki, pełno ciuszków. A resztę prezentu później, planuję z nim jechac do zoo w weekend ale zobaczymy jaka pogoda będzie.
Zabawek mu nie kupuję, bo już nie mam gdzie ich układać, a i tak się nimi nie bawi.
W czwartek mąż zawiezie mnie i Mateuszka do mojej siostry , tam zostaniemy bo w piatek na 10:10 idziemy do pierwszej pani doktor a na 17:00 do drugiej. Mąż zostanie z nami tam na noc a rano od nich pojedzie sobie do firmy.
No i :
Życzę Wam śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie.
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Moje dziewczynki kochają tego króliczka. I nawet mi nie przeszkadza że to po niemiecku;-)
[video=youtube;DXYfAJOS3PY]http://www.youtube.com/watch?v=DXYfAJOS3PY&feature=related[/video]
a to ulubiona piosenka mojego męża
[video=youtube;mim1Ysx2Luc]http://www.youtube.com/watch?v=mim1Ysx2Luc&feature=related[/video]
[video=youtube;DXYfAJOS3PY]http://www.youtube.com/watch?v=DXYfAJOS3PY&feature=related[/video]
a to ulubiona piosenka mojego męża
[video=youtube;mim1Ysx2Luc]http://www.youtube.com/watch?v=mim1Ysx2Luc&feature=related[/video]