reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam pierwsza
Wczoraj taki piękny dzień był słoneczny, a dzisiaj znów pochmurno, ale licze że może sie przejaśni.

Też widziałam mężowego Myszqi;-), fajnie że sie wybawili.

Sawka, niestety nie pomogę, bo u nas w rodzinie same dziewczyny raczej.

Zanplo, Kana, gratuluję pierwszego ścinania włosków, mi sie nie speszy, bo boje sie, ze jak podetniemy, to przestaną sie loczki kręcic, tak właśnie było z chłopakami

reklama
No liczę na to :tak: jak narazie w nocy jest poprawa, zdarzają się pobudki ale coraz rzadziej i są takie chwilowe, na smoka i dalej kima.
Jedynie kiedy akurat jakiś ząb wychodzi to śpi niespokojnie, ale wcale mu się nie dziwię.

Witajcie

U nas leje od rana, normalnie nas zaleje.

Zmęczona jestem dzisiaj, chyba ta pogoda, alepowiedziałam sobie, że dzisiaj zrobie błysk w domu i poprasuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

Zaraz Wam coś zostawie :ninja2:

Witam;

Pyciolek u nas podobnie. Iggy wstaje przed 6 i nie wiem jak mu wytłumaczyć, że to za wcześnie...

Witajcie,

Przeczytałam książke JAK NAUCZYĆ DZIECKO KORZYSTAĆ Z NOCNICZKA W 7 DNI i wg tej ksiazki Jula chyba powoli zaczyna byc gotowa na nauke:tak::tak::tak::tak:

A jakieś streszczenie, bo bardzo ciekawa jestem.

Ponawiam swoja prosbę o pomoc w wyborze prezentu na chrzest dla chłopca

Ja bym porozmawiała z rodzicami. Tu chyba popularne były bujaczki, maty edukacyjne itp. Z tego co pamiętam.

Witam i ja poniedzialkowo:)

Pogoda u nas masakryczna,...pada od samego rana.,....jest prawie `12 a my bez spacerku i tak juz chyba dzisiaj zostanie niestety.....:(

Malutka wymysla sobie takie zabawy,ze mi grzywka dęba staje....ale przyzwalam w miarę możliwości,bo rozumiem,ze sie po prostu nudzi w odmku....

Mariczce ida trójki i sluchajcie jak mi sie przyczepila do suchego chleba,takiego jak ja sie smieje "dla konia" to gryzie i gryzie....hahah

Kurcze chcialam wczoraj pstryknąc Mari zdjateczko fyzka ,ale nie chciala się odwrócic....pozniej wrzoce kilka fotek:)
Buziaczki laseczki....milego dnia;*

reklama
Cześć dziewczynki!

Wróciliśmy wczoraj ale już nie miałam siły pisać.:-)

Było SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER! Wytańczyłam się niesamowicie. Co prawda tylko w piątek na after party bo w sobotę już nie było a poza tym byliśmy troszkę padnięci już. W piątek dotarlismy o 4 do hotelu.
W sobotę rewelacyjny koncert Górniak! Nawet cały siedzielismy na widowni. Bo tak to raczej za kulisami.

Ale mówie wam tak mi tego brakowało tak móc się wybawić do spodu :-D
Jaś szczęsliwy u babci całe dnie w piaskownicy. :-)

Następne za rok :-D

A w piątek jadę znowu do mamu do Wołomina. Bo mężowy sie wybiera na męski rejs na Baleary na tydzien :D

Ostatnia edycja:
Do góry