reklama
Agacia82
Mami :)
W piątek .Agacia kiedy idziecie do lekarza???
Witajcie
Dzisiaj u nas jest festyn z okazji Dnia Dziecka, mam plan się tam przejść , ale zobaczymy co dzień przyniesie.
Wczoraj byłam na zakupach, małemu musiałam trochę ciuszków pokupić, bo mi tak nagle ze wszystkiego powyrastał. Jeszcze muszę w body go zaopatrzyć.
Mam pytanko, jak u was nauka nocnikowania ?
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
My się chyba już będziemy zabierać tylko muszę się zaopatrzyć w małe majteczki. Miałam jeszcze trochę poczekać ale Nati sama pokazuje że już jest gotowa. Za każdym razem jak zrobi siku czy kupę to przychodzi i każe zmieniać pieluchę a ostatnio jak robi kupkę to sobie kuca i wstaje dopiero jak zrobi.
A tak w ogóle to witajcie niedzielnie. My znowu dziś u mamy. A ja wczoraj poprałam wszystkie stare ciuszki Natalki i jak tylko wyschną to zawiozę je do koleżanki która prowadzi zbiórkę dla powodzian.
A tak w ogóle to witajcie niedzielnie. My znowu dziś u mamy. A ja wczoraj poprałam wszystkie stare ciuszki Natalki i jak tylko wyschną to zawiozę je do koleżanki która prowadzi zbiórkę dla powodzian.
Witajcie,
U nas Jula robi podobnie i chyba powoli tez zaczniemy naukę....
Przeczytałam książke JAK NAUCZYĆ DZIECKO KORZYSTAĆ Z NOCNICZKA W 7 DNI i wg tej ksiazki Jula chyba powoli zaczyna byc gotowa na nauke
My się chyba już będziemy zabierać tylko muszę się zaopatrzyć w małe majteczki. Miałam jeszcze trochę poczekać ale Nati sama pokazuje że już jest gotowa. Za każdym razem jak zrobi siku czy kupę to przychodzi i każe zmieniać pieluchę a ostatnio jak robi kupkę to sobie kuca i wstaje dopiero jak zrobi.
Przeczytałam książke JAK NAUCZYĆ DZIECKO KORZYSTAĆ Z NOCNICZKA W 7 DNI i wg tej ksiazki Jula chyba powoli zaczyna byc gotowa na nauke
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Witajcie,
A nie masz Madzieńko tej książki w wersji elektronicznej?
Ponawiam swoja prosbę o pomoc w wyborze prezentu na chrzest dla chłopca
Sawka napisałam na zakupach, bo chyba tam pytałaś
A nie masz Madzieńko tej książki w wersji elektronicznej?
Nie mam
Myszqa jak impreza w Sopocie...widziałam mężowego fiu fiu;-);-);-);-);-)czekam na relacje
Agatkas
Mamusia Zuzolka
aaaa zapomniałam wczoraj napisać ze Myszqa mi pisała że koncerty super i że wybawiła się i wytańczyła do rana
reklama
Cześć dziewczyny, ja jestem tylko jakoś weny ostatnio nie mam
Bartek wstaje codziennie ok 6 i już mam tego dosyc , ciągle zmęczona chodzę.
Ząbków mamy w tej chwili 12, jeszcze tylko 8...
Agaciu, Bartek też mi nagle wyrósł bardzo do góry, teraz ma 86-87cm.
Ostatnio i my byliśmy u fryzjera, Bartosz dał się obciąć maszynką i wygląda jak rekrut
Madzienka, co ciekawego radzą w tej książce?
Bartek wstaje codziennie ok 6 i już mam tego dosyc , ciągle zmęczona chodzę.
Ząbków mamy w tej chwili 12, jeszcze tylko 8...
Agaciu, Bartek też mi nagle wyrósł bardzo do góry, teraz ma 86-87cm.
Ostatnio i my byliśmy u fryzjera, Bartosz dał się obciąć maszynką i wygląda jak rekrut
Madzienka, co ciekawego radzą w tej książce?