reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry...my dzisiaj siedzimy w domku, bo u nas wieje...a katarku jeszcze troszeczke mamy:-:)-:)-(

ale najważniejsze doczekałysmy sie TRZECIEGO ZABECZKA!!!!!!

Myszqa zazdroszcze wyjazdu....:tak::tak::tak:

My wlasnie rozgladamy sie za wakacjami, myslimy o wyjezdzie do Turcji...może ktoras z Was moze polecic hotel.....

Hej

Madzienko, fajnie że Julcia juz doszła do siebie. A z tym szczepieniem na ospe to nie bardzo wiem o co chodzi, to jest obowiazkowe szczepienie?

Aga jako dodatkowe/platen jeszcze szczepienie na ospę:-:)-:)-(

Załączniki

• kalendarz_szczepien.pdf
    173,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
ale Ci dobrze ;-)

No wiesz mam jedno a drugiego nie da się .... hmmm no wiesz :sorry2::zawstydzona/y:

Witam witam
Saneczki do nas dzisiaj dotarły :tak:
Około 14 idziemy na szczepienie, zobaczymy jak to mój złośnik zniesie :zawstydzona/y:
Snieżek u nas pada ale nie oprzemy się wyprawie sanoczkowej, wskoczymy na saneczki jak pójdziemy na szczepienie, zobaczymy czy wybredzie mojej małej się spodoba.
Nocka nawet fajna, zasnął o 20, obudził si na mleczko o 5:30 i pospaliśmy do 8:00.
Teraz pije kawkę, ale coś mnie muli :sorry2:
Bałagan mam w domu, że hej i prasowania, że głowa boli, ale sru tam. :-D
Acha no i mały spi ... to chyba w szystko.
Aaaaaa - tatuś w pracy :-D:-D:-D

Jakie sanki kupiliście??

Bidulek z mojego zięciunia...mocno zaciskamy kcikaski żeby to cholerstwo szybko odpuscilo...
Pyciołku trzymaj sie dzielnie...

My dzisiaj tez byliśmy u pediatry, bo Jula od sylwestra ma katar, myslalam ze to na ząbeczki ale jednak nie przeziębienie, na szczescie szybko zareagowalismy i juz prawie zdrowa...osłuchowo czyściutko!!!!

Mamuski a szczepicie dzieciaczki na ospę wietrzna???nam pediatra pordzila odroczyc to szczepinie na pozniej...a jak u Was???

poczytam i zmykam spac a wiec dobranoc kochaniutkie:tak::tak::tak:
No właśnie ja też się zastanawiam nad tym szczepieniem ale sama nie wiem muszę pogadać z pediatrą jak pójdziemy , a wiesz ile ono kosztuje?
My mieliśmy szczepić teraz na pneumokoki tak nam poleciła pediatra że najlepiej jak dzieciaczek skończy rok.

Witam
Gabi właśnie rozrabia w kuchni z babcią, więc mam chwilkę dla siebie. Miałam się uczyć ale coś mi nie idzie nie chce mi się lenia dostałam, sesja mi się za chwilkę zacznie a ja nic nie umiem, jeszcze nie zabrałam się za pisanie pracy, na razie temat mam zatwierdzony ale jakoś mi on nie pasuje nie wiem jak mam się za niego zabrać.

Gabi wychodzą zęby i to jakoś dziwnie bo ona ma dwie górne jedynki a teraz jej wychodzą górne czwórki. a na dole zero ani jednego ząbka.

No właśnie ja też się zastanawiam nad tym szczepieniem ale sama nie wiem muszę pogadać z pediatrą jak pójdziemy , a wiesz ile ono kosztuje?
My mieliśmy szczepić teraz na pneumokoki tak nam poleciła pediatra że najlepiej jak dzieciaczek skończy rok.

.

Kosztuje ok.150-170zl, nasza pediatra twierdzi że i tak Jula dostanie 3 szczepionki na raz wiec mamy ospe odroczyć...na pneumo juz Jula zaszczepiona, zostala nam jedna dawka przypominająca:tak:

My właśnie wróciłyśmy z przychodni i ze spacerku. Masakra! Sypie i sypie a nikt chodników nie odsnieza....myślałam ze ducha wyzionę pchając ten wózek!
Zuzce ponoc czwórki wychodza i dlatego taka marudna. To sobie pomyślałam że zaszczepie ją od razu jak już jestem....a tu dupa...szczepionek brak i nie wiadomo kiedy będą......ehhhh i znowu bedzie wyprawa...

reklama
Mamuski a szczepicie dzieciaczki na ospę wietrzna???nam pediatra pordzila odroczyc to szczepinie na pozniej...a jak u Was???

myślałam nad tym, muszę jeszcze z naszą pediatrą pogadać.

Byliśmy na "Parnassus" ale sama nie wiem czy mi się podobał :sorry2:
Mam zamiar zmolestowac mojego męża żeby iść na Avatar - była któraś z Was?

byłam - bardzo mi się podobał :tak::tak:
a wyprawy na narty zazdroszczę :zawstydzona/y:

Super są te sanki, koniecznie musisz opowiedzieć później jak się sprawdziły, może też sobie takie zamówimy.

my mamy takie i są świetne :tak:

no a tak w ogóle to dzień dobry :-D

Do góry