reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
blizniaki2000
Fanka BB :)
sto latek dzieciaczki kochane!!!!!!!!!!!!wszystkiego naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, samych powodów do zadowolenia i duużo prezentów z okazji pierwszych urodzinek dla jarusia, nikodemka, juleczki i lenki
sto lat nasza laseczko kochanaa dla natalii z okazji 18;-) urodzinek dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia wszystkich twoich marzeń
Wszystkiego naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, samych powodów do zadowolenia i duużo prezentów z okazji pierwszych urodzinek dla JARUSIA, NIKODEMKA, JULECZKI i LENKI
A dla NATALII z okazji 18;-) urodzinek dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia wszystkich Twoich marzeń
a my sie podepniemy pod śliczne życzonka wszystkiego najlepszego
M
marzycielka
Gość
Wszystkiego naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, samych powodów do zadowolenia i duużo prezentów z okazji pierwszych urodzinek dla JARUSIA, NIKODEMKA, JULECZKI i LENKI
A dla NATALII z okazji 18;-) urodzinek dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia wszystkich Twoich marzeń
Wspaniałe Życznie ato sie podpinamy.
A my wstałyśmy o 8 i teraz tak sobie siedzimy i się nudzimy.
Nie wiem co ze sobą robić w takie dni.
Dzien dobry u nas nocka lepiej maly budził się tylko 2 razy z rana była mega smierdząca kupka a teraz mały czyta moej notatki oczywiście pod zyczonka sie podpinamy i sto latek życzymy
a mały znalazl sobie zabawę..wbiega z jednej steony łóżka i doslownie zeskakuje z drugiej a ja latam za nim ...normalnie na zawał padne przez te jego pomysły
Marzycielko ja jak zawsze narzekałam że mi sie nudzi to mi mówiono żebym sie rozebrała i ubrania sobie pilnowała
a mały znalazl sobie zabawę..wbiega z jednej steony łóżka i doslownie zeskakuje z drugiej a ja latam za nim ...normalnie na zawał padne przez te jego pomysły
Marzycielko ja jak zawsze narzekałam że mi sie nudzi to mi mówiono żebym sie rozebrała i ubrania sobie pilnowała
Ostatnia edycja:
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Dzień dobry :-)
Sto latek dzieciaczki kochane :-)
A dla Ciebie mamusiu spełnienia marzeń :-)
Ale pogoda do d***y Poszłabym spać i wstała jutro
Sto latek dzieciaczki kochane :-)
Ale pogoda do d***y Poszłabym spać i wstała jutro
mamusia2008
mamusia Karolinki
i my życzymy 100 latekWszystkiego naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, samych powodów do zadowolenia i duużo prezentów z okazji pierwszych urodzinek dla JARUSIA, NIKODEMKA, JULECZKI i LENKI
s
sto lat nasza laseczko kochana
a my sie podepniemy pod śliczne życzonka wszystkiego najlepszego
Wspaniałe Życznie ato sie podpinamy.
oczywiście pod zyczonka sie podpinamy i sto latek życzymy
staruszeczka dziekuje za sliczne zyczonka
tygrysek82
I My się podepniemy pod te życzonkaA dla NATALII z okazji 18;-) urodzinek dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia wszystkich Twoich marzeń
U nas pogoda beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale A. ma dziś wolne więc humorek mam poprawiony hihihihi;-);-) zaraz zmykam sama na zakupy a wieczoremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm idę tez sama do szwagierki na likierek hhehehe
buziole z rana
reklama
tygrysek82
oj Ty staruszkoi my życzymy 100 latek
staruszeczka dziekuje za sliczne zyczonka
Podziel się: