reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, samych powodów do zadowolenia i duużo prezentów z okazji pierwszych urodzinek dla JARUSIA, NIKODEMKA, JULECZKI i LENKI

Załączniki

• Birthday_pooh.gif
    Birthday_pooh.gif
    67,6 KB · Wyświetleń: 19
reklama
wszystkiego naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, samych powodów do zadowolenia i duużo prezentów z okazji pierwszych urodzinek dla jarusia, nikodemka, juleczki i lenki
sto latek dzieciaczki kochane!!!!!!!!!!!!

a dla natalii z okazji 18;-) urodzinek dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia wszystkich twoich marzeń
sto lat nasza laseczko kochana

Wszystkiego naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek, samych powodów do zadowolenia i duużo prezentów z okazji pierwszych urodzinek dla JARUSIA, NIKODEMKA, JULECZKI i LENKI

A dla NATALII z okazji 18;-) urodzinek dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia wszystkich Twoich marzeń

a my sie podepniemy pod śliczne życzonka wszystkiego najlepszego:tak:

A dla NATALII z okazji 18;-) urodzinek dużo zdrówka, pieniędzy i spełnienia wszystkich Twoich marzeń

Wspaniałe Życznie ato sie podpinamy.

A my wstałyśmy o 8 i teraz tak sobie siedzimy i się nudzimy.
Nie wiem co ze sobą robić w takie dni.:zawstydzona/y:

Dzien dobry u nas nocka lepiej maly budził się tylko 2 razy:-D z rana była mega smierdząca kupka a teraz mały czyta moej notatki oczywiście pod zyczonka sie podpinamy i sto latek życzymy :-D
a mały znalazl sobie zabawę..wbiega z jednej steony łóżka i doslownie zeskakuje z drugiej :szok::eek:a ja latam za nim ...normalnie na zawał padne przez te jego pomysły :-D
Marzycielko ja jak zawsze narzekałam że mi sie nudzi to mi mówiono żebym sie rozebrała i ubrania sobie pilnowała :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Sto latek dzieciaczki kochane :-)

A dla Ciebie mamusiu spełnienia marzeń :-)

Ale pogoda do d***y Poszłabym spać i wstała jutro :tak:

i my życzymy 100 latek

s

sto lat nasza laseczko kochana

a my sie podepniemy pod śliczne życzonka wszystkiego najlepszego:tak:

Wspaniałe Życznie ato sie podpinamy.

oczywiście pod zyczonka sie podpinamy i sto latek życzymy :-D

A dla Ciebie mamusiu spełnienia marzeń :-)
staruszeczka :zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziekuje za sliczne zyczonka:tak::tak::tak:

I My się podepniemy pod te życzonka:tak:

U nas pogoda beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale A. ma dziś wolne więc humorek mam poprawiony hihihihi;-);-) zaraz zmykam sama na zakupy a wieczoremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm idę tez sama do szwagierki na likierek hhehehe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p
buziole z rana :cool2:

reklama
Do góry