reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie!
"Dziewcinki" - Ja to już 16 kg. na plus... :baffled:. Sobą się w ogóle nie przejmuję. Tylko martwię się tym, czy mogę tyle przybierać - dla dzidzi (przed dwoma tygodniami - 1/5kg na tydz cały czas od początku ciąży - to ponoć w normie!!!! ostatnio (od 3 tygodni) 1kg/tydz)
Na prawdę nie dużo jem!!! Jak upiekłam placek - to cały znajomi i mąż zjedli - ja tylko 1 kawałeczek, słodyczy malutko, tłustych rzeczy też unikam no i na basen 2x w tyg ostatnio (nawet rygorystycznie!) chodzę........
Powiedzcie - pochwalcie się - no i pocieszcie.... Ile macie na + :confused:

reklama
przyznaje się bez przymusu że mam 16 kg na plusie - a mamy dopiero 26 tydzień, jem dużo owocków i warzyw i unikam słodyczy ale mimo wszytsko rosne w siłę, dobrze to i źle zależy z której strony popatrzec:-)

reklama
Agawar, oczywiscie nie chciałam zbagatelizowac synka, wręcz przeciwnie!:-):-) tylko ja nie lubię takich słow super zdobionych typu: fakturka, winko, jedzonko, badanka i wyniczek:-p

ja też 1kg na tydzień, ale nie jem słodyczy, na szczescie nie mam smaków - juz wolę jabłko albo sok z marchewki, albo herbatę z sokiem z malin:-) ale w nocy też podjadam albo wypijam maniakalnie kubek gorącego kakao...

Do góry