reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kiedys miałam sliczna bullterrierkę z która jeździłam często na wystawy ....na jednej z nich poznałam hodowców dogów...nawet odwiedziłam ich kilka razy w domu pod Warszawą...hodowali tam tez kozy....i to był dopiero czad!
Kozy sa niesamowite :-)

reklama
Witajcie :-D jestem tutaj po raz pierwszy :-D spodziewam sie Synusia, wstepnie ma przyjsc na swiat 29 grudnia:-) i juz sie nie moge doczekac. nie wybralismz jeszcze imienia, ciezko nam sie na jedno konkretne zdecydowac, choc ja zakochalam sie w Igorku, ale maz oponuje:-) moze macie jakis pomysl na mojego Koziorozca..pozdrawiam cieplo i zycze milutkiego popoludnia:blink:

Witajcie :-D jestem tutaj po raz pierwszy :-D spodziewam sie Synusia, wstepnie ma przyjsc na swiat 29 grudnia:-) i juz sie nie moge doczekac. nie wybralismz jeszcze imienia, ciezko nam sie na jedno konkretne zdecydowac, choc ja zakochalam sie w Igorku, ale maz oponuje:-) moze macie jakis pomysl na mojego Koziorozca..pozdrawiam cieplo i zycze milutkiego popoludnia:blink:

Witaj misiaction!!!!:tak:

Witam was wszystkie!!!

Dopiero mam chwile żeby do was zajrzeć.....cały dzień robota i sprzatanie....
Witam misiaction :-)

Najgorsze jest to że chyba dopadła mnie ta sama dolegliwość co marzycielke :-(prawie całą noc nie spałam tak mnie noga rwała.....:-(

Do tego chyba sie dzisiaj przedźwignęłam więc teraz ide sie położyć...miłego wieczorka;-)

Witam popołudniowo:) Ja dziś u mamusi w ogródku niedzielę przesiedziałam bo ciepło ładnie a mój mężowy bawił sie w paintball:)

Witaj misiaction!

Misiówka Ty dziouszka uważaj na siebie, bo jeszcze troche czasu zostało!

Marzycielka fajnie że miałaś odwagę rzucić te studia w cholerę - nie każdy umiałby się na to zdecydować:)

Moja mała dzis ma bardzo aktywny dzień - cały czas się przeciąga, wierci, wypina:) Może da mi w nocy pospać:)

Misiaction - witaj, ja bardzo lubię imię Igor, jak u nas przypadkiem będzie synek to ma być Borys.

Yoka - no to witaj w klubie mi dokuczają obie nogi - ból promieniuje mi od pośladka do połowy łydki w każdej i to już ponad 2 tygodnie, jestem załamana, bo nie wiem co z tym zrobić... Raz miałam tak, że bujałam Misię na placu zabaw i straciłąm czucie w lewej nodze i poprostu upadłam!! Szok!

Agatkas - super, że miły dzionek masz i córcia dostarcza na bierząco wrażeń!! Dziękuję, za troskę, naprawdę staram się uważać, ale najśmieszniejsze jest to, że jak tylko chcę odpocząć i się położę to mi się nasilają te skurcze, hahaha. Liczę na to, że jutro tapołożna mnie nie oleje jednak...

A ja dziś kupiłam super leżaczek dla córci na carboocie. Rozkłada się płasko, ma regulowane oparcie i podnóżek i jest od urodzenia do 3lat, bo potem jest bujany fotelik z niego. No i naprawdę solidny, wydaje mi się dużo mocniejszy niż fisher price, więc jestm szczęśliwa po pachy, jak go już wypiorę to wstawię na zakupach.

Witajcie dziewczyny:-)

Witam równiez nowe forumowiczki:-)

Nie mialam za bardzo czasu do was zagladac, ale nadrobilam dzis wszysko. Maz wrócil i musielismy nadrobic czas rozlaki. Przywiózl mi juz chyba wszystko dla naszej malej, zamowil wozeczek i brakuje mi jeszcze kilku drobiazgów do torby do szpitala. We wtorek zaczynamy malowanie, wiec pewnie znow nie zajrze do was:-(

Marzycielka popieram Twoja decyzje, bylam w podobnej sytuacji, tylko decyzja zapadla wczesniej, nie bedziesz zalowac:-)

Yoka to ja mam tak samo, rwie mnie noga i strasznie bola plecy, rano ledwo zwlekam sie z lóżka, ale jak sie rozchodze to juz jest ok:-)

Misiówka czekam na wiesci z wizyty, ja ide jakos kolo poludnia tez dam znac:-)

Mam moze głupie pytanie, ale coraz czesciej twardnieje mi brzuch w ciagu dnia, nie czuje zadnych skórczy nic mnie nie boli... a moze tak wygladaja skurcze?????ale jestem zielona, nawet nie wiem jak wygladaja skurcze:zawstydzona/y: poprostu czuje ze brzuch robi mi sie jak kamien coraz czesciej i trwa to coraz dluzej. Powinnam to liczyc? A moze brac no spe?:baffled:

Anoli mi się też często brzuch twardy robi, pytałam gina to mi powiedział że macica to taki narząd który na ruchy dziecka reaguje mimowolnym skurczem i stąd te twardnienia. Powiedział żebym wtedy wzięła kilka głebszych wdechów i powinno minąć.
Pytałam go jakimi w takim razie skurczami mam się przejmować, powiedział że jesli będą bolesne, takie że np. nie bede mogła wtedy chodzić to wtedy mam interweniować, a pozostałymi na tym etapie się nie przejmowac.

reklama
Do góry