reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry;
mamusia zaglądaj i pisz co u was. Chwilowo nie ma dużo do nadrabiania, bo czekamy na córeczkę Kany :-)

Kankiya zdrówka!
Ja jeszcze nie wiem co z urlopem. Pewnie czas pokaże. Na razie pogoda średnia raczej.
Myszqo Jasiek jest niesamowity z tymi pomysłami:-D Moje dzieci po mamusi lubią spać;-)

reklama
Oj Zapominajko to sobie wszystkie poczekamy :p bo naszej królewnie jakos niespecjalnie sie spieszy na ta stronę :\ ale jak jej tam tak dobrze, to niech sobie te kilka dni po bedzie...

dzisiejsza noc nawet zaliczam do udanych, spalam całkiem niezłe mimo ciagnacych pachwin i chrapiacego męża:p

DIsiaj koniecznie spacer i relax:)
milego weekendu kochane:))

o tak sobie myśle, ze moze Majka chce byc od początku 100% kanadyjka i urodzi sie 1 lipca w Canada DAy :) hahaha

Zapominajko dziękuję;-)
Kanuś ,ale zleciało lada chwila będziesz miała drugą córcię obok siebie:-) kolejna śliczna śmieszka;-) zdrówka dla Was i udanego porodu, a jak Mari pewnie nie może się doczekać?
Myszqo Banachówka zmienia się z dnia na dzień, ale tam będzie cudownie, już widzę Waszą rodzinkę odpoczywającą tam w każdy weekand:-p

Ja dziś piwkuję, zresztą ostatnio chyba za często:zawstydzona/y:

Dacjcie znać jak któraś z Was będzie odpoczywać nad morzem w tym czasie co ja :-)

Ostatnia edycja:
melduje sie z kawa
wczoraj spedzilismy caly dzien na basenie, ja z Karolinka caly dzien w wodzie, a maz nie chcial, wiec sie spalil na maxa:-)

Oj Zapominajko to sobie wszystkie poczekamy :p bo naszej królewnie jakos niespecjalnie sie spieszy na ta stronę :\ ale jak jej tam tak dobrze, to niech sobie te kilka dni po bedzie...

dzisiejsza noc nawet zaliczam do udanych, spalam całkiem niezłe mimo ciagnacych pachwin i chrapiacego męża:p

DIsiaj koniecznie spacer i relax:)
milego weekendu kochane:))

o tak sobie myśle, ze moze Majka chce byc od początku 100% kanadyjka i urodzi sie 1 lipca w Canada DAy :) hahaha
Kanus, no wlasnie moze czeka córcia
p.s co robisz ztym chrapiacym mezem?bo moj ostatnio tez zaczyna dosc mocno chrapac , normalnie kopie go, szczypie w nocy i nici, nic nie pomaga

cześc;
Kana no lipiec już tuż, więc kto wie :D

Mamusia mój też chrapać zaczyna, starość nie radość, ja go szturcham i perfidnie budzę, jeśli nic inego nie działa. A on się obraża i idzie spać do salonu :confused2:

Kana ja pewnie będę nad morzem, ale gdzie i kiedy nie wiem - raczej weekendowy spontan.

cześc;
Kana no lipiec już tuż, więc kto wie :D

Mamusia mój też chrapać zaczyna, starość nie radość, ja go szturcham i perfidnie budzę, jeśli nic inego nie działa. A on się obraża i idzie spać do salonu :confused2:
.
moj sie nie obraza, tylko caly czas mowi juz nie chrapie, ok, jestem na boczku:-D:-D:-D:-D i tak w kolko

Witam się :)

Alex ma dzisiaj pierwszy dzień wakacji, pobudka o 7 :-D

Informuję ,że zostałam dzisiaj ciocią po raz kolejny, bratowa urodziła o 4 nad ranem zdrową Zuzię :-)

Kochane daje tylko znać poki co ,ze chyba sie zaczęło... mam w miarę regularne skurcze od 23 naszego czasu.... teraz co jakieś 5-6 minut... mam nadzieje wytrzymać w domku do 5 nad ranem ,ale zobaczymy jak to bedzie....
Dopakowałam torbe, ogarnęłam siebie i mieszkanko.... Mis spi i niech spi, obudze go pod sam koniec, bo biedny wczoraj spał tylko 3 godziny w nocy i cały dzień na nogach był....

Troszke inaczej to wygląda niż z Mari....oby szybciej sie też skończyło:) hahah

reklama
Czesc Kobitki;-) U nas jak zwykle cos. Zuzia goraczkuje od soboty i podobnie jak Filip tydzien temu ma tylko temperature i nic poza tym. A ja dostalam jakiegos zapalenia oka, wczoraj bylo tragicznie, dzis juz troche lepiej. Pogoda do dupy, nie pada, ale biorac pod uwage pore roku to jest zimno. No i tyle mojego narzekania:sorry2:

Kanusia ale Twoja corcia punktualna:tak: Trzymam kciuki, aby poszlo szybko i w miare bezbolesnie. I czekamy na wiesci oczywiscie;-)

Pyciolku gratulacje dla bratowej. Co z tym naszym spotkaniem? Pracujesz czy siedzisz juz w domku?

Do góry