reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas...witaj...ale wiesz że lańsko Ci się należy...
Liczymy na poprawę!!!!!!
Słowo harcerza, że się postaram
pyciolek87
Mama Alexa:*
hop hop babole
alex poszedl z tatusiem na badanie crp do szpitala bo pediatra podejrzewa u niego 3 migdałka...
to kto ze mną pokafffkuje
alex poszedl z tatusiem na badanie crp do szpitala bo pediatra podejrzewa u niego 3 migdałka...
to kto ze mną pokafffkuje
Ja popijam, ale zbożową
Madzienko to teraz czekamy na wiadomości czy w wekend czy w poniedziałek :-)
Zapominajko super, że wszystko w porządku, oby tak do końca.
Asiulka ja nic nie doradzę bo Majka nigdy jeszcze nie brała antybiotyku więc nie mam z tym doświadczenia. Ale dzwoniłabym do lekarza.
Madzienko to teraz czekamy na wiadomości czy w wekend czy w poniedziałek :-)
Zapominajko super, że wszystko w porządku, oby tak do końca.
Asiulka ja nic nie doradzę bo Majka nigdy jeszcze nie brała antybiotyku więc nie mam z tym doświadczenia. Ale dzwoniłabym do lekarza.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
AGATKAS witaj córo marnotrawna
Kana i co z tym lekarzem?
Madzienko no to &&&&&&&& poniedziałek już całkiem blisko.
Super akcja w tym waszym przedszkolu. U nas nic takiego nie robią, a z miłą chęcią bym się przyłączyła
O cc pogadałam. 3 tysie i mam
Pyciol ja kawkę chętnie. Co u was?
AGATKAS witaj córo marnotrawna
Kana i co z tym lekarzem?
jestem jestem
najpierw wizyta - Lenka dosyć nisko więc powoli chce już do nas dołączyć...
umówiona jestem na poniedziałek na cc...ale w piątek mam zamiar na czczo wybrać się na ktg i może jeszcze przed weekendem rodzinka nam się powiększy, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie....
Zapominajka a jak u Ciebie temat cc??poruszyłaś???
w przedszkolu dzisiaj mieliśmy aukcje...nie wiem czy Wam pisałam...chętni rodzice mogli razem z maluszkami uszyć lalę...która trafiła na aukcję, a z pieniążków na niej zebranych będą kupowane szczepionki dla dzieciaczków w Czadzie...jest to akcja unicefu...
my lalę uszyliśmy...ale Jula nam zakomunikowała że teraz mamy ją odkupić....na szczęście udało się i lala wróciła do nas....
Kanus...sciskam Ciebie mocno...to koszty to jakaś masakra...przecież tak nie można....
Asssiulka nie wiem co Ci doradzic....a nie możesz skonsultować tej decyzji telefonicznie z lekarzem...
gdzie Kajka dzisiaj???
Madzienko no to &&&&&&&& poniedziałek już całkiem blisko.
Super akcja w tym waszym przedszkolu. U nas nic takiego nie robią, a z miłą chęcią bym się przyłączyła
O cc pogadałam. 3 tysie i mam
Pyciol ja kawkę chętnie. Co u was?
pyciolek87
Mama Alexa:*
3 tysie za cc ???????????????? to ja wolę naturalnie...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Heheheh tak 3 tysie. Ja może też bym wolała, gdyby nie kwestia nacinania. Amba mi ze strachu przed tym nacinaniem się pojawiła. Nie i koniec.
Kupiłas działkę?
Kupiłas działkę?
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
To ja też kawusię chętnie z Wami wypiję....
Zuza jak ma iść do przedszkola to ciężko ją z łóżka ściągnąć, a jak mamy wolne to oczywiście 7.00 już na nogach
Zapominajka a to Ty chcesz mieć cc? Tak z wlasnej nieprzymuszonej woli??
Aaaa chciałam wam jeszcze polecić fajne książki, właśnie jestem w trakcie czytania chyba już trzeciej ksiązki takiej autorki : Sophie Hannah.... taki trochę pokręcony kryminał
Ja już przecztałam: Twarzyczka, Powiedz prawdę i Zabójcze marzenia. Polecam!
Zuza jak ma iść do przedszkola to ciężko ją z łóżka ściągnąć, a jak mamy wolne to oczywiście 7.00 już na nogach
Zapominajka a to Ty chcesz mieć cc? Tak z wlasnej nieprzymuszonej woli??
Aaaa chciałam wam jeszcze polecić fajne książki, właśnie jestem w trakcie czytania chyba już trzeciej ksiązki takiej autorki : Sophie Hannah.... taki trochę pokręcony kryminał
Ja już przecztałam: Twarzyczka, Powiedz prawdę i Zabójcze marzenia. Polecam!
Ostatnio edytowane przez moderatora: