reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Kaja nie krzycz głowa mnie boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii ps a moze cos w nocy w trakcie snu robiłaś
Vive zazdroszcze tego kindleja chociaz wole ksiazki w wersji papierowej ale na wyjazd czy do komunikacji miejskiej do torebki w sam raz.
Agacia no i coz ci pozostalo tylko kupic tego kota. Ja wczoraj bylam w tesco po kolejke drewnianą i pociągi z wagonami. patrzylam na rozne gry planszowe jeszcze ale nic mnie nie urzekło ....chcialam tez zobaczyc posterunek policji z lego ale nie bylo....
Reniu ale dzialasz szybko hahah a powiedz mi (pewnie juz nam pisalas ale ja nie pamietam) dlaczego i jak znalazłaś się tam za wielką wodą i ile to już lat...
u nas strasznie pada , wieje ...z domu lepiej nie wychodzić.
Vive zazdroszcze tego kindleja chociaz wole ksiazki w wersji papierowej ale na wyjazd czy do komunikacji miejskiej do torebki w sam raz.
Agacia no i coz ci pozostalo tylko kupic tego kota. Ja wczoraj bylam w tesco po kolejke drewnianą i pociągi z wagonami. patrzylam na rozne gry planszowe jeszcze ale nic mnie nie urzekło ....chcialam tez zobaczyc posterunek policji z lego ale nie bylo....
Reniu ale dzialasz szybko hahah a powiedz mi (pewnie juz nam pisalas ale ja nie pamietam) dlaczego i jak znalazłaś się tam za wielką wodą i ile to już lat...
u nas strasznie pada , wieje ...z domu lepiej nie wychodzić.
pyciolek87
Mama Alexa:*
u nas Tygrys też taka sama pogoda
pokaż jaką Ty to kolejkę dzieciu zakupiłaś ?
a w ogóle dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam ten teledysk
http://www.youtube.com/watch?v=12zPU-8bsTE
i jak mi się podoba już nie pamiętam kiedy w teledysku nie było samych super lasek
i jak mi się podoba już nie pamiętam kiedy w teledysku nie było samych super lasek
Ostatnia edycja:
u nas Tygrys też taka sama pogoda
Kurka.. Nie moge otworzyc w telu..
A Ty w domu draniu?
tygrysek82
musialam sie nagimnastykowac zeby dziecko nie zobaczylo co robie... ale zobaczyl zdjecie na komputerze i mowi ale sliczna ciuchcia
powiem ci ze kolejka troche tandetnie jest wykonana tzn ma te wszystkie dodatki drzewka ludziki , mostki sa z plastkiku...mamy 2 stare zestawy i one sa całe drewniane i widać ze ładniejsze ale no cóż cena niska to i troche wiecej tandety.... to zdjecie pierwsze na białym stoliku to właśnie dla porównania te nasze poprzednie całe drewniane.
ale te osobno do kupienia ciuchcie i wagony juz sa cale drewanien kupilam mu jeden taki pocoag pasazerski z ciuchcia i musze chyba jeszcze dokupic byly takie dwwa duze wagony pasazerskie .
powiem ci ze kolejka troche tandetnie jest wykonana tzn ma te wszystkie dodatki drzewka ludziki , mostki sa z plastkiku...mamy 2 stare zestawy i one sa całe drewniane i widać ze ładniejsze ale no cóż cena niska to i troche wiecej tandety.... to zdjecie pierwsze na białym stoliku to właśnie dla porównania te nasze poprzednie całe drewniane.
ale te osobno do kupienia ciuchcie i wagony juz sa cale drewanien kupilam mu jeden taki pocoag pasazerski z ciuchcia i musze chyba jeszcze dokupic byly takie dwwa duze wagony pasazerskie .
Załączniki
tygrysek82
Ty sie tak Tygrys nie gimnastykuj bo zakwasów dostaniesz...
A ja dzwonilam do gina i kazal mi lezc po poludniu ,bo cos gada ze moze sie szyjka skraca..
A tam napewno sie nic nie dzieje i tylko mnie ciagaja jak zwykle
leżeć a nie marudzić mi tutaj proszę a kiedy masz wizytę???
tygrysek82
o matko no tak bo ty w pracy to siedziec proszę;-) daj znac jak po wizycie koniecznie!!!Jakie lezec, stoje. W pracy..
Na 14.15 usrali sie..pchi
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Tygrys a ile taka ciuchcia kosztuje ?
Kajak ja w domku....ale zaraz chyba gdzies wyskocze
Kajak ja w domku....ale zaraz chyba gdzies wyskocze