reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny przypomnialyscie mi o oknach:sorry2: Mam takie brudne, ze az wstyd:zawstydzona/y: Tak mi sie nie chce myc, ale bede sie musiala w koncu za nie zabrac.
Pogoda masakryczna. Darujemy sobie dzis spacer, wiec caly dzien zamulamy w domu.

Pyciolku wyganiam Cie do rycia!!!! A co bronisz? Inzyniera czy licencjat? Dasz rade, zdolna z Ciebie bestia:tak:
Z tymi cycochami to nie ma za co dziekowac:no: Naprawde mam czasem straszny problem z ubraniem sie. A poza tym za jakis czas grawitacja zrobi swoje i beda wisialy do pepka:-D
Wrzucaj fotki swoje z ciazy i jak chcesz to takie jak teraz wygladasz tez mozesz, zaraz stwierdzimy co z toba nie tak wg ciebie :eek:

licencjata

jak wspominacie Wasze obrony ?

reklama
Pyciolu ja bardzo dobrze:) oprocz tego ,ze bylam w 7 miesiacu to fajnie:p hahah Ale Mariczka mi pewnie pomagala:p

Stresa mialam maksymalnego...ale jak juz weszlam do srodka i usiadlam to poszlo jak z platka;) Bedzie si Pyciolku:***

Pyciolu ja bardzo dobrze:) oprocz tego ,ze bylam w 7 miesiacu to fajnie:p hahah Ale Mariczka mi pewnie pomagala:p

Stresa mialam maksymalnego...ale jak juz weszlam do srodka i usiadlam to poszlo jak z platka;) Bedzie si Pyciolku:***
ile miałaś pytań ?
ja mam 2 z pracy i jedno z 30 zagadnien z całych 3 lat

Ostatnia edycja:
Wiesz co ja mialam chyba z pracy chyba 3.... i jedno tez z ogolu...:) boze jak to bylo dawno:p hahaha

Wiesz co tych odnosnie pracy to ja sie nie balam...bo w kocnu jak sie piosze prace to wiesz co i jak...
A to z ogolu to treoszke sie zakrecilam pamietam...ale wyszlam na prosta:p hahaah

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Ja tylko na chwilkę, będę później jakby co :-D

Pyciolku ja miałam mega stresa, masakra ... bo ja taka nerwowa jestem. Miałam jedno pytanie z pracy, 3 z ogółu ( pytań było 100) ja broniłam od razu magistra.

reklama
Hello zboczuchy
aż się boję tam wchodzić:-D:-D
Wyrwać :szok: Kurde jak ? tam nie ma miejsca na nic a co dopiero na jej sprzęt :szok: Juzuuu wyobrażam sobie juz to, słyszałam, że usuwaja jakoś chirurgicznie :szok:
dasz radę kochana, lepiej wyrwać niż się męczyć. Ja też usuwałam 4 ósemki i spoko oprócz jednej ,bo byłam u jakiegoś amatora,ale to tym nie będę Ci pisać;-)
ano raz w tygodniu mamy taki dzień, czyli cały dzień wszystkie trzy chodzimy w kieckach:tak::tak: A ja dziś dodatkowo w kozakach bo mi w nogi zimno:-D

No kiecki nie nosi ale trochę korzysta;-)zwłaszcza jak ja ładuję zmywarkę;-):-)
:-D:-D:-D:-D niech sobie chłopina popatrzy;-)

lo boze, toz mi sie w mozgu poprzewracalo...
jak myslicie ze byl przystojny, to nie: maly , krotki, gruby...nie wiem co to niby ma byc:-D... ahahahhahahahaha:-D..190 cm wzrostu ozdobione miesniami obok a ja jakiegos krasnala snie wylysialego:szok::-D
:-D:-D:-D może to Twoje ukryte pragnienia o których nie wiesz:-D

Ja tam bym zjadła wszystko o czym piszecie i jeszcze zagryzła :sorry2:
korzystaj póki możesz kochana

Zjadlam piersiaka troszku w sosiku z cytrynka, czosnkiem, bazylia i innymi roznosciami i wsio:) zaraz pekne.....:rofl2:

A ochte mam na gofry...ale to jak mi sie troszkę ułoży:p hahaha
???? może jednak będzie George:szok::-)

hahha potrzebowały odpowiedniego bodźca :-D
Kankija Twój nowy awatar hmmmm:-D
:-pdzięki

Byłam dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy. Mam mega polewkę,bo powiedziałam mojemu B ,że mam mega przystojnego kierownika (co nie jest prawdą)i jak widzi jak rano się szykuję to pęka z zadrości:-D jestem okropna

Do góry