reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kaja hahahah nie zdziw się jak wrócisz z tego spaceru a S będzie wydepilowany cały :-D tylko nie wiem dokładnie jak będzie z grubością, ciężko stwierdzić, bo mówiłyśmy tylko o długości :szok::-D

Agaciu współczuje kochana z tym zębem...ja byłam spuchnięta jak chomik, wyglądałam jak idź i nie wracaj :angry:

sąsiad z dołu zapodał jakieś przyśpiewki biesiadne, na całą chatę....
jak tu człowiek ma się skupić :sorry2:
ja chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę domekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :zawstydzona/y:

wrocilam ze spaceru...i ten znowu obrazony..:elvis:

reklama
Kiedy kobieta nie ma racji, pierwsza rzecz, którą należy zrobić, to natychmiast ją przeprosić.
Oscar Wilde

REWELACYJNY:**** juz kazalam zanotowac mezowemu w lepetynce:p hahaha

Dzien doberek:)))

U nas sloneczko, ale troszke chlodno....mamy w planach jechac kupic Mari stroj na Halloween, bo nasz dziec zazyczyl sobie byc Tygrysem:p
A powiem Wam ,ze wiekszosc dlugow splacilismy :) Moj mezowy przez 4 dni pracowal ponad 50godz. wiec dlugi mamy z glowy, tylko przed nami wizja kolejnego rentu a zostalo 1,5 tyg.... jestem dobrej mysli....:)

Nie pamietam czy Wam pisalam ,ze moje dziecie wczoraj ryczalo ,ze babcia odwozi ja do domu...chciala tam zostac 10 dni, tyle pokazywala na paluszkach..... :szok::-p oszalalam.... a dzisiaj mielismy jechac na farme z dyniami, ale ,ze moj mezowy lewo siedzi, bo go ten bok boli co spadl na niego to odwolalismy....a Mari ,ze ona sama z wujkiem i ciocia pojedzie....:rofl2::rofl2:

ok my juz po sniadanku a teraz jakis psacer, co sie dotlenimy troszku:)
no i smigam czytac relacje z nocki :p hahahaha

reklama
Do góry