reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Gwiazdo, hahaha:-D.. , ale mi pojechala:-D

Ciesze sie, w kazdym razie, ze wszystko ok, juz mozesz byc spokojna:-). Dwunasty tydz, maluszek fika, super. I mam czutke , ze to chlopak:-)..

Witam wieczorkowo laseczki :-) U mnie już prawie weekend ;-)właśnie mnie mężuś na piwko "zaprosił":-D:-D Normalnie ostatnio mam z nim aż za dobrze:zawstydzona/y:

ELLO !!!:-)
a tu co się dzieje??:-D Kaja w ciąży?:szok: ale mnie omineło:-(gdzieś jeszcze pojawiły się nowe suwaczki? zdrówka dla brzucholek i całej reszty;-)

U mnie zmiany, jutro mam zlozyc wypowiedzenie i idę do konkurencji. Mam strasznie mieszane uczucia,ale dłużej w tej firmie nie pociągnę bo inaczej wyląduję u psychiatry:no:
Zapominajko jak tam po wizycie?
Kanuś dziękiiiiiiiii:-)

Kankiya powodzenia w nowej pracy i oby była lepsza niż poprzednia :tak:

Wróciłam :-D

Ło matko. Córa marnotrawna powróciła ;-)

Nareszcie się zdecydowałaś na zmianę!!! Trzymam kciuki!

U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Maluszek pięknie rośnie, ładnie przybiera i widziałam jak sobie fika :-D

Zapominajko super:-):-):-) to już teraz możesz spokojnie odetchnąć i cieszyć się resztą ciąży:tak::tak::tak:

Pyciolku na wyrko i odpoczywać:tak:

Kochane. Oglaszam uroczyscie, ze Maria wypowiedziala swe pierwsze " R" :-D..

KANKIJA, siemanitos.. Niezle sie zycie potrafi " przewrocic" co:-D..

PYCIOL, kanapke sobie zapodaj z nutella i pomidorem, a od razu sił nabierzesz:-D..

KOKA, co Ty robisz temu mezowi, ze on tak Cie rozpieszcza:-D? I tu m.in. o tostach mowa;-)..

Ostatnia edycja:
Kochane. Oglaszam uroczyscie, ze Maria wypowiedziala swe pierwsze " R" :-D..

KANKIJA, siemanitos.. Niezle sie zycie potrafi " przewrocic" co:-D..

PYCIOL, kanapke sobie zapodaj z nutella i pomidorem, a od razu sił nabierzesz:-D..

KOKA, co Ty robisz temu mezowi, ze on tak Cie rozpieszcza:-D? I tu m.in. o tostach mowa;-)..

Gratulacje pierwszego "r":tak::-)
Kajuś kompletnie nie wiem:-p;-):zawstydzona/y::-D Ostatnio sam siebie przechodzi:-) Dziś np. przyjechał kurier z bucikami niespodziankami dla mnie:-) (kozaczki w panterkę)

Kankiya kochana Ty moja:*:* nareszcie trafilas gdzie trza:p

A ciezarowek przybywa......Kajaczek, Pyciolek ,Zapominajka, Madzia.....same zaciazone....

Ale mam pyszny rosolek :))))) wyszedl mi jak nigdy:p
A za oknem pochmurno i nudno.....mis szybciej wrocil do domku bo padalo,i sie zwineli z budowy calej....

oh objadajcie sie i rozkoszujcie szalone ciezarowki":p hahaha

Zapominajko ciesze sie ogromnie ,ze wszystko jest ok:)))) super wiesci:*

Gratulacje pierwszego "r":tak::-)
Kajuś kompletnie nie wiem:-p;-):zawstydzona/y::-D Ostatnio sam siebie przechodzi:-) Dziś np. przyjechał kurier z bucikami niespodziankami dla mnie:-) (kozaczki w panterkę)

wooow, ma facet jaja...:-)
tylko gratulowac:tak:

A gdzie nasza Madziulinda? i Agacia?
Nie, no Agacia jak wczoraj poszla spac to do dzisiaj nie wstala:-D..Pyciol to wiem, je:-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry