reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
witaj Kankija jak tam w pracy??
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jestem
Niespodzianka się udała, małżon bardzo zaskoczony, minę miał boską i bardzo się ucieszył.
Za to Iggiego od nocy męczą wymioty, nie wiem jak mam mu pomóc, a do lekarza dopiero na 13.30 ;/
Niespodzianka się udała, małżon bardzo zaskoczony, minę miał boską i bardzo się ucieszył.
Za to Iggiego od nocy męczą wymioty, nie wiem jak mam mu pomóc, a do lekarza dopiero na 13.30 ;/
KANKIYA
ojj kochana nawet nie chce mi się o tym pisac pozniej napisze w innym miejscu:-(
Zapominajko super, niespodzianka i zdrowka dla Iggiego daj znac jak bedziesz po wizycie, moze cos mu stanelo na żolądeczku bidulek, moja ostatnio też wymiotowala , bo gdzies jej flegma zalegała i jej nie wykaszlala - 3 dni pod rząd o 4-5 rano wymiotowała, więc bardzo wam współczuję,bo wiem co to znaczy:-(
Zapominajko super, niespodzianka i zdrowka dla Iggiego daj znac jak bedziesz po wizycie, moze cos mu stanelo na żolądeczku bidulek, moja ostatnio też wymiotowala , bo gdzies jej flegma zalegała i jej nie wykaszlala - 3 dni pod rząd o 4-5 rano wymiotowała, więc bardzo wam współczuję,bo wiem co to znaczy:-(
Ostatnia edycja:
tygrysek82
oj zdrowka dla chorowitkow
Zapominjako zobaczyc taka mine to chyba bezcenne
Zapominjako zobaczyc taka mine to chyba bezcenne
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja bardzo załuję, że nie ukryłam kamery gdzieś, żeby potem pokazywać
tygrysek82
Ja bardzo załuję, że nie ukryłam kamery gdzieś, żeby potem pokazywać
hahahah
KANKIYA
.Kankiya a wiesz ze ja przez chwile nawet pomyslałam, ze wy chyba miałyscie te same problemy, cos mi switało, ale nie mogłam Cie tu złapac. Wazne ze dziewczyny zdroweA musicie jeszcze jakos to kontrolowac? Czytalam ze w pl wielu lekarzy jest niedouczonych w tym temacie i jest to troche zaniedbane z ich strony.
powiem ci kochana,że nikt nie kierowal mnie na badania- mówili tylko,że duza głowka i nic, poprosilam o skierowania do nerologa i wtedy zaczelismy robic rozne badania,min.rezonans, robilysmy badania genetyczne,ktore musimy niedlugo powtorzyc a wszystko rozeszlo sie glownie o vit d , ktorej za malo dostawalysmy bo jak sama zwiekszylam malej dawke to glowka przestala rosnac , zaden lekarz nie rozpoznal pierwszych objawow krzywicymasakra jakas
po malu zaczynam Was nadrabiac kochane;-)
reklama
Zapominajka super....że niespodzianka udala sie..
a Igusiowi zdroweczka....masz nifuroksazyd w syropie...warto miec go w apteczce, niech Ci lekarz przepisze....a mam tez czopki homeopatyczne na wymioty i je polecam...
a Igusiowi zdroweczka....masz nifuroksazyd w syropie...warto miec go w apteczce, niech Ci lekarz przepisze....a mam tez czopki homeopatyczne na wymioty i je polecam...