reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja

Bianka odprowadzona do przedszkola:zawstydzona/y: zabawiła się autkami i powiedziełam jej ,że idę na dół do Pani podpisać dokumenty a ona "i pózniej po mnie przyjdziesz jak sie pobawię:-)" i wyszłam. Wszystko ok tylko jestem wsciekła ,bo dali ją do grupy
5-latkow ( o czym wczesniej nie było mowy), dzieciaki takie jakies wielkie no i zabawek mało a Bianka na to najwięcej liczyła:-(.Mam nadzieję,że szybko ją przeniosą i nie zrazi sie do przedszkola przez brak zabawek.Podpisjąc pózniej umowę zapytam o co kaman:confused:

co do @ ja mam za tydzień i jak u Ciebie Aniu włącza mi się ssanie tydzień wczesniej:-(

reklama
Nic sie kijek nie przejmuj,poradzi sobie...a jesli bedzie miala sie zle to po tygodniu bedzie ok...Alex tez miał opory na poczatku :)
Teraz nie był w przedszkolu 1,5 tygodnia i dzisiaj chetnie pobiegl,....tymbardziej,że uslyszal ze dzisiaj ma byc rytmika :)

Witam z kawką.
Igorek w przedszkolu, a ja zaraz biegnę załatwiać dyplomy przedszkolaka i na kawkę.

Kankiya faktycznie nie za ciekawie. Może takie miejsce im się zwolniło.

Baby widzicie możliwość podziękowania we wszystkich postach?

Ostatnia edycja:
Zapominajko ja moge dziękowac:-) a co do przedszkola, to Bianka miała być w grupie 3-4 latków takiej łączonej a nie w 5latkach:wściekła/y:

dziewczyny znoszę jajo..............................:zawstydzona/y: zaraz pójde na pocztę i po mojego łobuza, tak tu pusto bez niej:zawstydzona/y:

ostatnio była u mnie tesciowa i na pożegnanie wziela Bianke na rece a Bianka odbila się od jej brzucha nogami i spadla na panele:-(
na szczescie nic sie nie stalo,wyladowala na brzuchu i mam nadzieje,ze zaparla sie raczkami przy upadku a huk jaki slyszalam to byl od udezenia kolan o podłogę a nie głowki:zawstydzona/y: nie wiem do końca jak spadła , bo siedzialam tylem.. na czole nie miala sladu uderzenia, ale mala mówi ,że upadła na głowkę, mało tego mówi ,że babcia ją rzuciła na podłogę:-D:-D:-D:-( ehhh i teraz podwójnie sie stresuje po tym wydarzeniu..
sorki za moje marudzenie....

Ostatnia edycja:
I ja sie witam tak na chwilke.
Tak mi sie dzisiaj spac chce, ze szok. Pogoda cudna, a ja senna jak nie wiem. Dlatego zmykam z dzieciakami na dworek, moze troche sie obudze:tak:

Kanikya wszystko bedzie dobrze, jesli Bianeczka pierwszego dnia nie plakala to pozniej bedzie tylko lepiej. No i zycze szybkiego przeniesienia do odpowiedniej grupy:tak:

Tak piszecie o @, a ja nadal nie dostalam mimo ze nie karmie juz troszke ponad miesiaca. Dziwnie tak nie miec miesiaczki przez prawie 2 lata...

Asiulka to ja Ci zazdroszczę.Ja cały czas karmię,a dostałam miesiączkę 2 miesiące po porodzie...

witam wieczorkiem...

mieliśmy jutro isć do grupy 3-4latków,ale Bianka ma gorączkę i nie wiem co z tego będzie:zawstydzona/y: muszę pochwalić,że córcia mniej przeżyła dzis rozstanie ode mnie, jak przyszłam to zachowywała się jakbym cały czas z nią była i nie była rzucenia się na szyję o czym w duchu marzyłam:-D może dlatego,że przed wyjściem powiedziałam jej ,że ide na dół do pani podpisac dokumenty i cały czas myslała,że jestem w pobliżu:confused:;-)

spokojnej
nocy kobitki;-)

reklama
Do góry