reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kinkiyka a kiedy Twoja mała idzie do przedszkola? Mój miał przez weekendzior katarek lekki ale go wytepiłam :)

Kinkiyka, Tygrysek jak Wam idzie poszukiwanie pracy?
Ja mam jutro rozmowę kwalifikacyjną...:unsure:

reklama
Witam słonecznie

Kaniya, zdrówka dla całej rodzinki
kokusia, udanego pasowania pierwszaczka.
Aniu, zgadzam sie z Tobą Myszqa pięknie pisze.

Madzienko, a w jakich konkretnie dniach bedziesz w tym Koszalinie i czy dzień będziesz miała wypełniony po brzegi?

a ja sie wkurzyłam chłopaki są umówieni przez szkołę do poradni pedagogicznej, w związku z badaniem pod kątem dysleksji i jeden ma na wtorek , a drugi na czwartek, jak mi się nie uda przełożyc, to znów bede musiała sie urywac 2 dni z pracy.
Madzia drugi dzien w przedszkolu po dłuższej nieobecnosci, na szczęście chodzi chętnie, dzieci tez dzisiaj całkiem sporo, moze trochę się wychorowały

Dziewczyny życzę zdrówka wszystkim chorowitym.My na razie mamy spokój...

Fabianek biedny ciągle płacze...Pytam co się stało??Om "płaczę".Ja pytam dla czego??A on "za tatą".Wczoraj tak co chwile i wołał tato gdzie Ty jesteś??Ja nie wiem co to będzie przez te kilka dni...

Bliźniaki kurczę nie moga dać chłopaków w jeden dzień??Ale bzdura...Mówisz,ze Madzia zadowolona z przedszkola:-) Fajnie:tak: Fabian przez te dwa dni w przedszkolu zrobił się taka przylepą,że szok...

Kinkiyka a kiedy Twoja mała idzie do przedszkola? Mój miał przez weekendzior katarek lekki ale go wytepiłam :)

do przedszkola idziemy 2 listopada,ale jak teraz chorujemy to nie wiem co to będzie jak zaczniemy chodzić do przedszkola:zawstydzona/y:

a co do pracy kochana to szukam na razie lajtowo i racze bez odezwu, Ci co oddzwaniaja to mi warunki nie pasują , bo godziny pracy durnowate a przy dziecku niestety nie jest się w pełni dyspozycyjnym.. a Ty dokąd idziesz na rozmowę? powodzonka;-)

Blizniaczku trzymam kciuki aby udało się przełozyć wizyte w poradni na jeden dzień, powariowali:no: normlanie utrudniają ludziom zycie
Aniu a Tobie wtrwałości abyś wytrzymała do powrotu niemęża i synus też;-)

kurcze cos mi komp wariuje, nie moge edytowac wiadomosć stąd te moje 3 wiadomości pod rząd - sorkiii

reklama
Do góry