reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wróciłam od lekarza i wiecie co, będzie na 100% chłopiec, pokazal nam ptaszka i jajeczka. Tak mu się spodobało, ze nic innego nie chcial dac zmierzyc:-) Na imie bedzie mial Bartosz.
Super
dobrze, że nie jest wstydliwy

Ewushka
Fanka BB :)
no raczej nic nie zjemy na wigilie :-( Pierogi z kapusta i grzybami odpadaja w zupelnosci bo kapusta i grzyby, rybka odpada-no chyba ze gotowana czego nie przełkne, ewentualnie barszczyk bedzie mogly zjesc, salateczki, sledziki odpadaja :-( Ja sobie w listopadzie urzadze kolacje wigilijna chyba :-)
Ja to w wigilie moglabym tylko jesc kapuste z grzybami + ziemniaczki. Nie moge sie wprost tym najesc :-) Po uczcie zawsze sobie obiecuje ze dlaczego kapustka z grzybkami musi byc w wigilie, przeciez moge sobie ja zrobic w inny normalny dzien. Ale zawsze mi sie zlatuje do nastepnych swiat..........i znowu sie nie moge najesc i tak w kolko

blizniaki2000
Fanka BB :)
Agawar, gratuluję Synka
renia200
mama Victorki :)
Cześć dziewczyny, ja właśnie po pracy i wolny weekend:-)
Agawar gratuluje synka.
Yoka z tym Albumem to chyba każda z nas nie widzi czy jest coś nowego:-(.
Agawar gratuluje synka.
Yoka z tym Albumem to chyba każda z nas nie widzi czy jest coś nowego:-(.
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
YOKA niestety nie :-( on jest przeniesiony gdzie indziej dlatego nie widac.
Plecy mnie bola strasznie,musze isc pod prysznic i do loza sie wyprostowac. Noc mialam straszna bo maly przeziebiony i nie mogl spac, oby dzisiejsza noc byla spokojna
Plecy mnie bola strasznie,musze isc pod prysznic i do loza sie wyprostowac. Noc mialam straszna bo maly przeziebiony i nie mogl spac, oby dzisiejsza noc byla spokojna
reklama