reklama
Agga24
Fanka BB :)
Pyciolku bardzo się cieszę,że Alex doszedł już do siebie i że wszystko ładniutko mu się goi
Agatkas gratulacje dla Zuzi z okazji samodzielnego chodzenia i życzę jak najniejszą ilość guzów
itp :-)
Tygrysku bardzo dobrze Cię rozumiem
Cześć Mamusie!
Znowu się nie odzywałam za co z góry przepraszam,ale odkąd poszłam po L4 do pracy to jestem jakaś zamotana i z niczym nie potrafie dojść do ładu i składu... Dzisiaj mam chwileczkę bo dopiero jadę do pracy na 12:45 ale i tak już o 11 muszę wyjść na busa Mam tak porąbany w tym miesiącu grafik,że szkoda gadaćBardzo paważnie myślimy o przeprowadzce do Mikołowa tylko,że tam jest dość drogo ale mam nadzieję,że coś znajdziemy korzystnego,bo przez tą pracę czuje się jak wyrodna matka z ograniczonyi prawami do dziecka Mam dosyć wszystkiego!!!!!
Agatkas gratulacje dla Zuzi z okazji samodzielnego chodzenia i życzę jak najniejszą ilość guzów
Cześć Mamusie!
Znowu się nie odzywałam za co z góry przepraszam,ale odkąd poszłam po L4 do pracy to jestem jakaś zamotana i z niczym nie potrafie dojść do ładu i składu... Dzisiaj mam chwileczkę bo dopiero jadę do pracy na 12:45 ale i tak już o 11 muszę wyjść na busa Mam tak porąbany w tym miesiącu grafik,że szkoda gadaćBardzo paważnie myślimy o przeprowadzce do Mikołowa tylko,że tam jest dość drogo ale mam nadzieję,że coś znajdziemy korzystnego,bo przez tą pracę czuje się jak wyrodna matka z ograniczonyi prawami do dziecka Mam dosyć wszystkiego!!!!!
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Pyciolku bardzo się cieszę,że Alex doszedł już do siebie i że wszystko ładniutko mu się goi
Cześć Mamusie!
Dziekujemy A ja w niedzielę byłam właśnie w Mikołowie w Auchan
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Zapraszam
Dziekujemy A ja w niedzielę byłam właśnie w Mikołowie w Auchan
tak blisko byłaś i nie odwiedziłaś
Agga24
Fanka BB :)
miłego dnia dziewczyny wam życzę !!!
ja lecę do pracy .....
ja lecę do pracy .....
mamusia2008
mamusia Karolinki
witamy sie i my z kawka
chata posprzatana, dziecko juz tez bylo na tarasie na spacerku, obiad sie gotuje, a mamusia pije kawusie
milego dzionka
chata posprzatana, dziecko juz tez bylo na tarasie na spacerku, obiad sie gotuje, a mamusia pije kawusie
milego dzionka
Witajcie, my juz same...P już w szpitalu...na szczęscie jutro moja mam ma wolne więc jade do niego...trzymajcie kciuki żeby operacja powiodła sie
Julcia jak dla mnie to juz ok, ale dzisiaj o 16 mamy kontrole, wiec wieczorkiem napisze wiecej....
Musicie wybaczyc ale teraz będzie mie duuuuzo mniejJula, sprzatanie, gotowanie, zakupy i jeszcze jazda do szpitala
Zzdroszcze tarasu
Julcia jak dla mnie to juz ok, ale dzisiaj o 16 mamy kontrole, wiec wieczorkiem napisze wiecej....
Musicie wybaczyc ale teraz będzie mie duuuuzo mniejJula, sprzatanie, gotowanie, zakupy i jeszcze jazda do szpitala
witamy sie i my z kawka
milego dzionka
Zzdroszcze tarasu
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
poradzicie sobie razem z Juleczką:-)Córcia napewno pomoże w sprzataniuWitajcie, my juz same...P już w szpitalu...na szczęscie jutro moja mam ma wolne więc jade do niego...trzymajcie kciuki żeby operacja powiodła sie
Zzdroszcze tarasu
Kciuki za operacje i mężusia zaciśnięteBedzie dobrze