reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziekujemy razem z Alexem za miłe słowa:-)

a tak w ogóle przeleciałam po troszu nasze forum z ostatniego tygodnia i nie zauważyłam ani jednego posta od TYGRYSKA:eek::eek:
wróciła do pracy,odchamiła się i ma nas gdzieś:sorry2::no::-D

reklama
Agatkas cudwonie!!!! Ja niestety dostałam same zyczonka od wszystkich chłopów:p a mój mężowy stwierdził ,że ja będę miała dzień kobiet 10 marca...(wypłata:p hahah)....a co tam dwa dni mogę poczekąć :p

A kochane co do pracy to sprawa się sama rozwiązała.....niestety na moją niekorzyśc,a już sie tak na "tak" nastawiłam......i widziałam tyle korzyści i nici..... niestety....

ściskamy Was kochane jeszcze raz:*

Pyciolku super wieści o Alexie......bardzo się cieszymy ,że już biega na całego:)
A dlaczego nic nie wyszło z pracy ?:dry:

a tak w ogóle przeleciałam po troszu nasze forum z ostatniego tygodnia i nie zauważyłam ani jednego posta od TYGRYSKA:eek::eek:

Noooooo tygrys ma nas grzieś taaaaaa :no::no::no::-D

ile teraz się płaci za wyrobienie paszportu?:sorry2:

30zl dla dziecka...my 140zl no chyba że mamy legitymację studencką

Na blogu napisała kilka słów a u nas cisza:szok::szok::szok::szok:

Super że Alex tak szybciutko wraca do zdrowia

Kanus szkoda że jednak nie udało się z tym solarium:sorry2:

Pyciolku, jak dobrze że Alex doszedł już do siebie :tak::tak:

A co do Tygrysa to macie rację, olała nas na całego :no:

pojechaliśmy dzisiaj na zakupy i tak obkupiliśmy małego :tak: ogrodniczki, jeansy, kurtka, koszula, dwie pary spodenek, piżamka i czapeczka :tak: a jechaliśmy żebym sobie kupiła bluzkę :-p której oczywiście nie kupiłam :baffled:

Wiem o czym zapomniałam , myslałam nad tym od momentu napisania pierwszego posta .:baffled:

Wszystkiego najlepszego kobietki :-D:-D:-D

taaaa zaraz olała:unsure::oo2: podglądam was codziennie tylko weny brak do pisania :-p no bo co mam pisac ze w pracy odpoczywam hiih:zawstydzona/y::-p:sorry2:

Pyciolku super ze zabieg sie udal i Aleks wrocil do normalnosci:tak:

Wszystkiego naj naj dla wszystkich kobitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):evil:

Pyciolku, jak dobrze że Alex doszedł już do siebie :tak::tak:

A co do Tygrysa to macie rację, olała nas na całego :no:

pojechaliśmy dzisiaj na zakupy i tak obkupiliśmy małego :tak: ogrodniczki, jeansy, kurtka, koszula, dwie pary spodenek, piżamka i czapeczka :tak: a jechaliśmy żebym sobie kupiła bluzkę :-p której oczywiście nie kupiłam :baffled:
Ollcia tylko pozazdrościc Bartusiowi:) ale tak to bywa,ze na co innego sie wydaje niż planuje :p hahahahh
Wiem o czym zapomniałam , myslałam nad tym od momentu napisania pierwszego posta .:baffled:

Wszystkiego najlepszego kobietki :-D:-D:-D
Agaciu dziekujemy:) a co do pracy to nie wyszło,bo okazało sie,ze właścicielka zadzwoniła ,żeby tak sprawdzic przypadkiem czy taka dziewczyna nie chce wrócic co kiedys zrezygnowała z przyczyn wyższych od siebie i na nieszczęscie dla mnie faktycznie chciała.....:(
szkoda.....
taaaa zaraz olała:unsure::oo2: podglądam was codziennie tylko weny brak do pisania :-p no bo co mam pisac ze w pracy odpoczywam hiih:zawstydzona/y::-p:sorry2:

Pyciolku super ze zabieg sie udal i Aleks wrocil do normalnosci:tak:

Wszystkiego naj naj dla wszystkich kobitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):evil:
no prosze.....chyba mi monitor szwankuje....bo czytam i widze posta Tygryska.....hmmmmm chyba na jakieś wcześniejze posty trafiłam:p hahaha

A tak szczerze to Tygrysku pisaj cosik wiecej co u ciebie????

Mari juz spi.....a no i mamy new zabeczki oprócz dolnej 4 są też dwie górne 5.....dziwnie jakoś,ale jak są to są....:)

reklama
KANKA uffff a już myślałam,że to tylko mój komp jakis nie taki i nie trybi:-Da to Tygrys faktycznie raczyła łaskawie nas odwiedzić....światowa Tygrysica....już nie kurczak domowy tak jak my....no tak i teraz nie ma już z nami o czym gadac:szok::-D:-D

Olciaa fajnie ,że zakupki Bartkowe się udały...;-)ja w sumie dopero co kupie Alexowi to będą sandałki na lato:szok::-Dtakie mamy zapasy z Irlandii jeszcze:zawstydzona/y::sorry2::oo2:

Do góry