kana161
Mama "terrorystek" :P
Brawo......zdolna mamuśka zdolna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko widzicie nowe BB!!!!!!!!!!! jakoś odnaleźć sie nie mogę
buu nie podoba mi sie :-(
mi rowniezWitajcie
Nie podoba mi się to forum
tez tak myslePrzyzwyczaimy się do tego nowego wyglądu...
ja mam mozille i jest okiściagnełam sobie safari bo pisza ze jest lepiej ale wcale nie jes nawet jest gorzej bo niema np.cytuj niewiem jak jest u was bo ja mam opere ;-)
no wlasniea co najważniejsze... na forum nie wygląd się liczy, ale ludzie jacy na nim przebywają
:
kochana od lutego były dzielone pule z UE...jest tego ok 12000 zł.Musisz być zarejestrowana jako osoba bezrobotna(to jest warunek!!!!)i pobrac wniosek z UP.Ale żeby uzyskać to dofinansowanie musisz mieć już wynajęty lokal.Bez lokalu nic nie złożysz.Nie wiem jak w Waszych UP ale u nas co miesiąc organizowane sa spotkania dla zainteresowanych i pracownicy pomagają bezbłędnie wypełniać formularze....Musisz skoczyć do UP i dokładnie zapytać ,bo w każdym jest inaczejCześć dziewczynki! my wróciliśmy od rodziców
Mam pytanko: Czy któraś z was ma doświadczenie lub jakieś wiadomości na temat pozyskiwania dofinansowań na działalność???