reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Brawo......zdolna mamuśka zdolna;)

brawo_139_146.gif

reklama
Matko widzicie nowe BB!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: jakoś odnaleźć sie nie mogę:szok:

buu nie podoba mi sie :-(

Witajcie

Nie podoba mi się to forum :zawstydzona/y:
mi rowniez
Przyzwyczaimy się do tego nowego wyglądu...
tez tak mysle
ściagnełam sobie safari bo pisza ze jest lepiej ale wcale nie jes nawet jest gorzej bo niema np.cytuj niewiem jak jest u was bo ja mam opere ;-)
ja mam mozille i jest oki

a co najważniejsze... na forum nie wygląd się liczy, ale ludzie jacy na nim przebywają :tak::tak:
:
no wlasnie

pyciol gratuluje

Cześć dziewczynki! my wróciliśmy od rodziców:)
Mam pytanko: Czy któraś z was ma doświadczenie lub jakieś wiadomości na temat pozyskiwania dofinansowań na działalność???

Cześć dziewczynki! my wróciliśmy od rodziców:)
Mam pytanko: Czy któraś z was ma doświadczenie lub jakieś wiadomości na temat pozyskiwania dofinansowań na działalność???
kochana od lutego były dzielone pule z UE...jest tego ok 12000 zł.Musisz być zarejestrowana jako osoba bezrobotna(to jest warunek!!!!)i pobrac wniosek z UP.Ale żeby uzyskać to dofinansowanie musisz mieć już wynajęty lokal.Bez lokalu nic nie złożysz.Nie wiem jak w Waszych UP ale u nas co miesiąc organizowane sa spotkania dla zainteresowanych i pracownicy pomagają bezbłędnie wypełniać formularze....Musisz skoczyć do UP i dokładnie zapytać ,bo w każdym jest inaczej:tak:

Witam wieczorową porą.

Gdzie tutaj są buźki w poście ? :/

Mati ma kolejnego ząbka, górną lewą piatkę.
Kupiłam mu z NUK-a niekapek i jestem w szoku bo zassał za pierwszym razem :))))

Pyciolku ogromne gratulacje - zdolna bestia :)

reklama
Hej u nas dzisiaj okropny dzień Jula tak strasznie marudziłą i non stop 37,6 nurofen nic nie pomagał....tylko raczki i spanie na raczkach...przed spaniem dostała czopka i teraz szaleje:szok::szok::szok::szok: a cały dzien byla maskara....ciekawe które zęby za to odpowiadają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agaciu klikasz odpowiedz a pod spodem zaawansowana edycja i sa ikonki:tak::tak::tak:
gratulacje kolejnego ząbeczka

Yoka mam nadzieje ze to nic groźnego

Pyciołku gratulacje, dobra uczennica z Ciebie:-):-):-)

Do góry