reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wam tez wyskakuje ta głupia reklama?:confused2:

kto wypije ze mna kawkę???:-p
Ja piję dopiero teraz :zawstydzona/y:
bo mi wyskakuja reklamy z home.pl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mi też :confused2:
i zrobię sobie maseczke na ta moją facjate:-D

a gdzie Wy wszystkie jesteście:eek:
oj mi by się przydała :-(
ja musze do fryzjera
ja musze isc też , tylko nie wiem jaką chce fryzure. Cos krótszego a moze grzywka :eek: tylko mój mąz na każdy pomysł kręci nosem :crazy:
no widzialam dlatego pisze a najlepsze ze chcialam dzis isc na kawe do babci ale mezowy wraca z pracy o 14 a wtey maly dopiero idzie spac spi do 17 nim cos zjem nim sie ubierzemy to u babci bedziemy na kolacje nie na kawe:-D
to może dlatego mały tak późno chodzi spać. W południe spi 3 godz i wstaje o 17 .

Witajcie :tak:

Agatkas ło matkooooo tzn Zuuziu kochana !! Filipek jest wniebowzięty przez ta walentynkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p cały czerwony jak burak chodzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-pze wstydu też że w tak ważnym dniu zapomniał o swojej Zuzieńce:sorry: ale juz naprawia swój błąd i przesyła jej 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000buziaków!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Dziękujemy!!!!!!!

Ja tez w końcu kawkę sobie zrobiłam:)

Ja idę w czwartek do fryzjera....Tygrysku jak chcesz to Ci prześlę zdjęcie na podstawie którego robiłam sobie fryza....tylko ja go trochę zmodyfikowałam:) Ja sobie to zdjęcie do komóry wgrałam i poszłam do fryzjera:)

Dziękujemy!!!!!!!

Ja idę w czwartek do fryzjera....Tygrysku jak chcesz to Ci prześlę zdjęcie na podstawie którego robiłam sobie fryza....tylko ja go trochę zmodyfikowałam:) Ja sobie to zdjęcie do komóry wgrałam i poszłam do fryzjera:)
Agatkas wrzuc to zdjęcie do galerii jak mozesz :zawstydzona/y:

nie, bo poniedzialkowe poranki mam wolne, dopiero wiezorkiem;-)

fajowsko;-)

Dziękujemy!!!!!!!

ja tez bym chciała:zawstydzona/y:

reklama
Do góry