reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
no właśnie mnie też,jak ja zlikwidować raz na zawsze??????????/moje dziecko wlasnie dzieli sie buleczka z Prokopem
ale mnie denerwuje ta reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
nie, bo poniedzialkowe poranki mam wolne, dopiero wiezorkiem;-)mamusiu a bylas w robolu:>?
Agacia82
Mami :)
Ja piję dopiero terazwam tez wyskakuje ta głupia reklama?
kto wypije ze mna kawkę???
mi teżbo mi wyskakuja reklamy z home.pl
oj mi by się przydała :-(i zrobię sobie maseczke na ta moją facjate
a gdzie Wy wszystkie jesteście
ja musze isc też , tylko nie wiem jaką chce fryzure. Cos krótszego a moze grzywka tylko mój mąz na każdy pomysł kręci nosemja musze do fryzjera
to może dlatego mały tak późno chodzi spać. W południe spi 3 godz i wstaje o 17 .no widzialam dlatego pisze a najlepsze ze chcialam dzis isc na kawe do babci ale mezowy wraca z pracy o 14 a wtey maly dopiero idzie spac spi do 17 nim cos zjem nim sie ubierzemy to u babci bedziemy na kolacje nie na kawe
Witajcie
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas ło matkooooo tzn Zuuziu kochana !! Filipek jest wniebowzięty przez ta walentynkę cały czerwony jak burak chodzi ze wstydu też że w tak ważnym dniu zapomniał o swojej Zuzieńce ale juz naprawia swój błąd i przesyła jej 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000buziaków!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękujemy!!!!!!!
Ja tez w końcu kawkę sobie zrobiłam
Ja idę w czwartek do fryzjera....Tygrysku jak chcesz to Ci prześlę zdjęcie na podstawie którego robiłam sobie fryza....tylko ja go trochę zmodyfikowałam Ja sobie to zdjęcie do komóry wgrałam i poszłam do fryzjera
Agacia82
Agatkas wrzuc to zdjęcie do galerii jak mozeszDziękujemy!!!!!!!
Ja idę w czwartek do fryzjera....Tygrysku jak chcesz to Ci prześlę zdjęcie na podstawie którego robiłam sobie fryza....tylko ja go trochę zmodyfikowałam Ja sobie to zdjęcie do komóry wgrałam i poszłam do fryzjera
pyciolek87
nie, bo poniedzialkowe poranki mam wolne, dopiero wiezorkiem;-)
fajowsko;-)
ja tez bym chciałaDziękujemy!!!!!!!
pyciolek87
a ja mam takiego Dukana ze właśnie wcinam olbrzymi kawał rafaello z wczoraj
pyciolek87
dziewczyny a ja mam takie głupie pytanie
jak gdzies idziecie z facetami to trzymacie sie za raczki?
reklama
Agacia82
zalezy, ale juz raczej nie. Za starzy jestesmydziewczyny a ja mam takie głupie pytanie