tygrysek82
Fanka BB :)
prawda jakie proste;-)a o tym nie pomyślałam wiesz![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prawda jakie proste;-)a o tym nie pomyślałam wiesz![]()
No to superhihi ostatnio pokazałam mężowi fotografie naszej synowej a on ze niezłą laskę ma ten nasz syn hihi![]()
nie mam jak isc do apteki,a z nosa leje sie jak z fontanny,znacie jakies sposoby na katara?![]()
banalne wrecz...prawda jakie proste;-)![]()
Dzień dobry dziewczynki
U nas w sumie bez zmian, oprócz tego, że jest podejrzenie u Zuzi jeszcze innej wady serduszka...tej którą ma mój mąż.....ale to na razie tylko podejrzenie więc się nie przejmuję....Koło czerwca mamy jechać do Zabrza do kliniki na konsultacje i wtedy prawdopodobnie będziemy musiały tam zostac na oddziale i Zuzka będzie miała robionego Holtera.
A tak poza tym To Zuzka nie daje mi usiąść....przed chwilą poodkurzałam a ona teraz zechciała "zjesć" chrupka....znaczy rozsmarować go po podłodze![]()
noooo u nas tak samo jak oglądamy Juleczke![]()
O a ja o swojej synowej wieści nie mam.
Kaja gdzie jesteś?!!!
nie mam jak isc do apteki,a z nosa leje sie jak z fontanny,znacie jakies sposoby na katara?![]()
oooooooooo mam jeszcze jeden sposob pozbyc sie nosa:-):-)
sposob mojego meza na raczke zimna woda i noskiem wciagnacale niesprawdzone przezemnie
![]()
gratulujemy zabka Mateuszkowi
Zuzi zyczymy aby podejrzenia sie nie sprawdzily
a my juz zaliczylismy spacerek poszlismy tate do pracy odprowadzic ale sie nie udalo bo moje dziecko wolalo isc w druga stronea teraz zasypia a ja pije kawke
![]()
No to superMój mężowy tez akceptuje przyszłego zięcia
![]()
;-);-)Widze że humorek Tygryskowi poprawil sie, super
O proszęZapomniałam ze ty tam mieszkasz
![]()
Walentyny spedzam po domowemu i w dodatku samaa tak zmieniając temat te osoby ktore walentynki spedzaja po domowemu co przygotowujecie do jedzonka w ten dzień???