reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a tak wogule to mnie tak wkurzaja Filipa zabawki ktore sa wszedzie:-( gdzie nie pojde to potykam sie o nie:-:)-( salon wyglada jak pobojowisko :-( mam czasem ochote je wszystkie wywalic!!:sorry2: ja chce moc wejsc do duzego pokoju i zeby tam bylo tak czysciutko:-(ech.............. nierealne rzeczy mi się marzą

reklama
a tak wogule to mnie tak wkurzaja Filipa zabawki ktore sa wszedzie:-( gdzie nie pojde to potykam sie o nie:-:)-( salon wyglada jak pobojowisko :-( mam czasem ochote je wszystkie wywalic!!:sorry2: ja chce moc wejsc do duzego pokoju i zeby tam bylo tak czysciutko:-(ech.............. nierealne rzeczy mi się marzą
mozemy podac sobie rece, bo ja rowniez musze miec czysciutko:-p

Tygrysku ja dzisiaj znalazłam zabawkę w małżeńskim łożu, z którego Iggy już dawno został wykwaterowany:szok:. Też wymiękam.

Dzisiaj na niego krzyknęłam, a teraz płakać mi się chce, że zaczyna mi cierpliwości brakować i nerwy puszczają.
Co ze mnie za matka...

To wyobrax sobie, że Mati jeszcze nie ma pokoju swojego .... i gdzie są wszystkie jego zabawki ? W salonie - wszyściutenko !!!

Tygrysku ja dzisiaj znalazłam zabawkę w małżeńskim łożu, z którego Iggy już dawno został wykwaterowany:szok:. Też wymiękam.

Dzisiaj na niego krzyknęłam, a teraz płakać mi się chce, że zaczyna mi cierpliwości brakować i nerwy puszczają.
Co ze mnie za matka...

Mi też sie zdarzylo dzis rano krzyknąć na Zuzkę....ale zaraz ją przytuliłam i stuknęłam się mocno w łeb...:zawstydzona/y:

To wyobrax sobie, że Mati jeszcze nie ma pokoju swojego .... i gdzie są wszystkie jego zabawki ? W salonie - wszyściutenko !!!
U mnie to samo:(

..
ech ja mam wszedzie zabawki w sypialni w laziencew kuchni nawet w wc chociaz do wc ma zakaz wchodzenia:baffled:

Fifi tez ma wszystki zabawki w salonie bo pokoik dopiero na wiosnę będziemy jemu remontować:-( oszaleje do tego czasu:-( wtedy jak ktos przyjdzie to noga zamiote je u niego i zamknę drzwi aby na nie nie patrzec a teraz mnie roznosi doslownie:-(

reklama
Do góry