Agatkas
Mamusia Zuzolka
Pierwsza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć, wpadłamzyczyćwam miłegi i ciepłegodnia, może tygodnia nawet.
jakiś katar mnie złapał. chyba mój organizm nie wytrzymuje tycych temperatur. chce już wione i lato:-(
tygrysku a jak robisz to late? zresztą pewnie i tak nie dokopie się do odpowiedzi.
i jeszcze nk u nas nie łączy cały czas. cheba sie obraziła.
nie smece wiecej, spadam farbować moje krótkie włoski, pa pa
pomarańczowyMnie tez katar łapie a mężowy juz chory
Też bym sobie włoski zafarbowała, ale ja niestety nie mogę w domu eksperymentować bo nie dosć że mam mały wybór kolorów, bo mam jasne włosy, to jeszcze mam bardzo podatne i tak...jak robilam miedziany w domu to mi wyszedł wściekle pomarańczowy i przez m-c w chustkach na głowie chodziłam
Blizniaki ale to wcale nie jest tak że my mamy do siebie bardzo blisko bo to prawie 100 kmów ale dla chcącego nie ma nic trudnegoMamusia, ach powtarzam sie fajnie macie z tą Kokusią, ze się mozecie odwiedzać.
pomarańczowy
Witamy w mrozny poniedziałek:-) Weekend nam minoł pod znakiem spotkań. W sobotę z Mamusią a wczoraj przyjechał Marcina kumpel jeszcze ze szkoły. Niestety musiał sam bo jego córka chora ale i tak było bardzo milutko
Blizniaki ale to wcale nie jest tak że my mamy do siebie bardzo blisko bo to prawie 100 kmów ale dla chcącego nie ma nic trudnego
Lilaczku szybkiego powrotu do zdrówka a wiosny to i ja już chcęcześć, wpadłam zyczyć wam miłego i ciepłego dnia, może tygodnia nawet.
jakiś katar mnie złapał. chyba mój organizm nie wytrzymuje tycych temperatur. chce już wione i lato:-(
tygrysku a jak robisz to late? zresztą pewnie i tak nie dokopie się do odpowiedzi.
i jeszcze nk u nas nie łączy cały czas. cheba sie obraziła.
nie smece wiecej, spadam farbować moje krótkie włoski, pa pa
no wlasnieWitamy w mrozny poniedziałek:-) Weekend nam minoł pod znakiem spotkań. W sobotę z Mamusią a wczoraj przyjechał Marcina kumpel jeszcze ze szkoły. Niestety musiał sam bo jego córka chora ale i tak było bardzo milutko
Blizniaki ale to wcale nie jest tak że my mamy do siebie bardzo blisko bo to prawie 100 kmów ale dla chcącego nie ma nic trudnego
a nam nawet mrozy nie przeszkadzajaTak! taki jakby fluorescencyjny!!!! Bałam się że będę swiecić w nocy!!!!
Tak! Zgadzam się...i dlatego jak juz mrozy miną postaram się rozweselic Pytię razem z Edee mam nadzieję!
no wlasnie pokaz fotke, ale zrob makijaz:-):-)Lilaczku szybkiego powrotu do zdrówka a wiosny to i ja już chcę
Mnie w sobotę Mamusia ufarbowała i teraz pierwszy raz w życiu mam czarne włoski
I tak nie zrobię tego sobotniegono wlasnie pokaz fotke, ale zrob makijaz:-):-)