reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
cześć, wpadłam zyczyć wam miłego i ciepłego dnia, może tygodnia nawet.

jakiś katar mnie złapał. chyba mój organizm nie wytrzymuje tycych temperatur. chce już wione i lato:-(

tygrysku a jak robisz to late? zresztą pewnie i tak nie dokopie się do odpowiedzi.
i jeszcze nk u nas nie łączy cały czas. cheba sie obraziła.
nie smece wiecej, spadam farbować moje krótkie włoski, pa pa

cześć, wpadłamzyczyćwam miłegi i ciepłegodnia, może tygodnia nawet.

jakiś katar mnie złapał. chyba mój organizm nie wytrzymuje tycych temperatur. chce już wione i lato:-(

tygrysku a jak robisz to late? zresztą pewnie i tak nie dokopie się do odpowiedzi.

Mnie tez katar łapie:( a mężowy juz chory:(
Też bym sobie włoski zafarbowała, ale ja niestety nie mogę w domu eksperymentować bo nie dosć że mam mały wybór kolorów, bo mam jasne włosy, to jeszcze mam bardzo podatne i tak...jak robilam miedziany w domu to mi wyszedł wściekle pomarańczowy i przez m-c w chustkach na głowie chodziłam:)

Mnie tez katar łapie:( a mężowy juz chory:(
Też bym sobie włoski zafarbowała, ale ja niestety nie mogę w domu eksperymentować bo nie dosć że mam mały wybór kolorów, bo mam jasne włosy, to jeszcze mam bardzo podatne i tak...jak robilam miedziany w domu to mi wyszedł wściekle pomarańczowy i przez m-c w chustkach na głowie chodziłam:)
pomarańczowy:szok::szok::szok::szok::szok:

Witamy w mrozny poniedziałek:-) Weekend nam minoł pod znakiem spotkań. W sobotę z Mamusią a wczoraj przyjechał Marcina kumpel jeszcze ze szkoły. Niestety musiał sam bo jego córka chora ale i tak było bardzo milutko:tak:
Mamusia, ach powtarzam sie fajnie macie z tą Kokusią, ze się mozecie odwiedzać.
Blizniaki ale to wcale nie jest tak że my mamy do siebie bardzo blisko bo to prawie 100 kmów ale dla chcącego nie ma nic trudnego:tak:

Tak! taki jakby fluorescencyjny!!!! Bałam się że będę swiecić w nocy!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witamy w mrozny poniedziałek:-) Weekend nam minoł pod znakiem spotkań. W sobotę z Mamusią a wczoraj przyjechał Marcina kumpel jeszcze ze szkoły. Niestety musiał sam bo jego córka chora ale i tak było bardzo milutko:tak:

Blizniaki ale to wcale nie jest tak że my mamy do siebie bardzo blisko bo to prawie 100 kmów ale dla chcącego nie ma nic trudnego:tak:

Tak!:-D Zgadzam się...i dlatego jak juz mrozy miną postaram się rozweselic Pytię razem z Edee mam nadzieję!

cześć, wpadłam zyczyć wam miłego i ciepłego dnia, może tygodnia nawet.

Lilaczku szybkiego powrotu do zdrówka a wiosny to i ja już chcę:tak:
Mnie w sobotę Mamusia ufarbowała i teraz pierwszy raz w życiu mam czarne włoski:tak:

no wlasnie
Tak! taki jakby fluorescencyjny!!!! Bałam się że będę swiecić w nocy!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak!:-D Zgadzam się...i dlatego jak juz mrozy miną postaram się rozweselic Pytię razem z Edee mam nadzieję!
a nam nawet mrozy nie przeszkadzaja:-p

witamy sie i my
u nas minus 22, wiec dzis nawet zrana nie jechalam do praca, bo balam sie zeby moje dziecko nie zamarzlo po drodze
nocka w miare oki, nie liczyc kilka pobudek
milego dzionka
ide bo wlasnie krolewna wstala

reklama
Do góry