reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie mam sił:-( jestem psychicznie styrana:baffled:

Biedactwo!

Wystarczyła by mi nagroda nobla i 5 milionów euro:unsure::rolleyes2:

Niezłe masz wymagania;-)

:-D:-D:-D
Na pierwszej randec do kataklizmu,na weselu wysadza sie w kosmos,zeby bylo weselej,a wnukow doczekamy w komorach hibernacyjnych...Bo jak juz sie zestarzejemy,to postanowia nas sobie zachowac na dluzej:szok::-D:-D...

Co ja przed chwila slyszalam na polsacie,ze badania krwi i moczu u ciezarnej nie sa w Pl obowiazkowe...:szok:??Prawda to czy halunią?
Moj amo zaraz wychodzi do pracy,caly dzien sie byczyl,dzieki czemu ja rowniez skorzystalam,bo wstalam dzis o 10.30 z wyrka:cool2::cool2:...
A pozniej spedzilam godzine w banku z pania doradca finans....Starajac sie wszystko pomalu zaczac ukladac,skoro mamy do tej Polski wracac:-D:-D..

Mój lekarz co miesiąc mnie wysyłał, więc nie wiem.

reklama
uwaga chwalę się:
Madzia chodzi!!!!!!!!!
Wracam sobe z pracy, a moja księżniczka do mnie samodzielnie przyszła:-), ale mi się micha cieszy:-)
A teraz siedzi sobie i czyta gazetkę o autach:szok:

Gratulacje dla Magdusi :-)

:-D:-D:-D
Na pierwszej randec do kataklizmu,na weselu wysadza sie w kosmos,zeby bylo weselej,a wnukow doczekamy w komorach hibernacyjnych...Bo jak juz sie zestarzejemy,to postanowia nas sobie zachowac na dluzej:szok::-D:-D...

Kajuś, ale czekają Was atrakcje :-D:-D:-D

Zazdroszcze spanka :tak:
A do tej Polski z chęcią wracasz czy wolałabyś zostać na biegunie ?
Trochę Cię podziwiam :blink:
:oo::oo::oo::oo::huh:

Juz moj Amo tak miauczy na ten biegun,ze az mi zbrzydl...nie chce dopuscic do rozpadu rodziny to dwa, i nie wyobrazam sobie,jak Marian moglby wychowywac sie bez taty...Wiadomo,ze jest strach,jakis tam lek jak to bedzie...Ale,ze nie wyprowadzam sie za miesiac,tylko za rok...to zdaze to sobie wszystko w glowie poukladac:-)..Bedzie dobrze,co nie:sorry2:..??

Wybaczamy, cieszcie się sobą;-)

No to super księżulek

Fajnie, ze tak szybko, a u nas jeszcze nie chodził

No zboczone i to jak, zeby z czerwonką:szok::zawstydzona/y:

uwaga chwalę się:
Madzia chodzi!!!!!!!!!
Wracam sobe z pracy, a moja księżniczka do mnie samodzielnie przyszła:-), ale mi się micha cieszy:-)
A teraz siedzi sobie i czyta gazetkę o autach:szok:
Gratulujemy Magdalence z calych sil!!Zuch dziewczynka:-)
Biedactwo!

Niezłe masz wymagania;-)

Mój lekarz co miesiąc mnie wysyłał, więc nie wiem.

Na polsacie wlasnie mowili o babeczce,ktora podobno nie dostala ani razu od lekarza propozycji zrobienie badan krwi i moczu(!!!!???)no i dziecko urodzilo sie martwe,bo nie wykryli zatrucia ciazowego i takie tam...
Dla mnie to jakas Afryka dzika,ze lekarz niby nawet nie zaproponowal:eek::eek:...

Na polsacie wlasnie mowili o babeczce,ktora podobno nie dostala ani razu od lekarza propozycji zrobienie badan krwi i moczu(!!!!???)no i dziecko urodzilo sie martwe,bo nie wykryli zatrucia ciazowego i takie tam...
Dla mnie to jakas Afryka dzika,ze lekarz niby nawet nie zaproponowal:eek::eek:...

Nie no jakaś paranoja, serio???? taki konował sie trafił?????!!!:szok::szok::szok:

Juz moj Amo tak miauczy na ten biegun,ze az mi zbrzydl...nie chce dopuscic do rozpadu rodziny to dwa, i nie wyobrazam sobie,jak Marian moglby wychowywac sie bez taty...Wiadomo,ze jest strach,jakis tam lek jak to bedzie...Ale,ze nie wyprowadzam sie za miesiac,tylko za rok...to zdaze to sobie wszystko w glowie poukladac:-)..Bedzie dobrze,co nie:sorry2:..??

.

Nie no na pewno będzie oki :tak::tak::tak::tak:
Ale Twój Amo ma na biegunie jakąś firme nie?

Kajaczku napewno bedzie oki tylko musiscie wrocic naprawde w odpowiednim momencie:tak:my troszeczke zesmy sie pospieszyli,no ale madry polak po szkodzie....;-)

Nie no na pewno będzie oki :tak::tak::tak::tak:
Ale Twój Amo ma na biegunie jakąś firme nie?
No ma....
Ale chyba znudzil sie juz rozpychaniem o swoje lokciami...
Niestety,ale nasi rodacy naciagneli nas na bardzo wysokie koszta...nie odzyskal pieniedzy za wykonane prace,materialy,powtorzylo sie to kilka razy.... A niestety,jestesmy tak pomyslowym narodem,na plaszczyznie jak by tu kogos przekrecic,ze szkoda slow...:dry:
No i poki co wciaz dokladamy do interesu,a to jest generalnie do du....
A tak jak Wam pisalam,dostal bardzo dobra propozycje pracy w Pl,wiec...:sorry2:

No ma....
Ale chyba znudzil sie juz rozpychaniem o swoje lokciami...
Niestety,ale nasi rodacy naciagneli nas na bardzo wysokie koszta...nie odzyskal pieniedzy za wykonane prace,materialy,powtorzylo sie to kilka razy.... A niestety,jestesmy tak pomyslowym narodem,na plaszczyznie jak by tu kogos przekrecic,ze szkoda slow...:dry:
No i poki co wciaz dokladamy do interesu,a to jest generalnie do du....
A tak jak Wam pisalam,dostal bardzo dobra propozycje pracy w Pl,wiec...:sorry2:
a on pracuje tylko dla polakow czy dla polarników też?

reklama
Do góry